SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Operasyonunda Yakalanan 28 Şüpheli Tutuklandı

0
Güncellendi - 2017-12-31 04:49:48
FETÖ Operasyonunda Yakalanan 28 Şüpheli Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Gaybubet evlerine ve örgütün güncel yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan toplam 45 şüpheliden 28’i tutuklandı. Şüphelilerden 3’ü ise itirafçı oldu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince  FETÖ/PDY  Silahlı Terör Örgütünün Malatya İlindeki güncel yapılanmasına ve Gaybubet evlerine yönelik  olarak 14 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen eş zamanlı  operasyon da toplam 45 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Operasyon sonucunda FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün gaybubet evlerinde yakalanan ve haklarında yakalama kararı bulunan 1’si eski cumhuriyet savcısı olmak üzere toplam 18 şüpheli ile birlikte FETÖ/PDY’nin Malatya’da yeniden yapılanmasında görev alan 10 şüpheli olmak üzere toplam 28 şüpheli tutuklandı.

Operasyonda Etkin Pişmanlık Hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan 3 şüpheli ve küçük yaşta çocukları bulanan 4 kadın ile birlikte toplam 12 şüpheli ise adli kontrol şartları kapsamında serbest bırakıldı. Şüphelilerden 5’i ise KOM Şubesindeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ömer (6 yıl önce)
    Devletin kılcal damarlarına kadar sızan bu ihanet şebekesi acilen tam anlamıyla tasfiye edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla