SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Suçlamasıyla 27 Polis Daha Tutuklandı

0
Güncellendi - 2016-08-27 02:36:23
FETÖ Suçlamasıyla 27 Polis Daha Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, FETÖ soruşturması kapsamında, aralarında 3. Sınıf Emniyet Müdürleri ve Emniyet Amirlerinin de bulunduğu 27 emniyet mensubu tutuklandı.

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 34 emniyet mensubu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Savcılık, ifadelerinin ardından 5 şüpheliyi adli kontrol kararıyla serbest bırakırken, 29 şüpheli tutuklanma talebiyle Malatya Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Sulh Ceza Hakimliği, 2 şüpheliyi adli kontrol kararıyla serbest bırakırken, 27 şüpheli hakkında ise tutuklama kararı verdi. Tutuklanan emniyet mensupları, yoğun güvenlik önemli altında cezaevine götürüldü.

Bu arada Malatya’da toplam tutuklu sayısı 316 oldu.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız