SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ ve ByLock'tan 5 Kişi Tutuklandı

0
Güncellendi - 2017-03-22 03:53:54
FETÖ ve ByLock'tan 5 Kişi Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturmaları kapsamında 4'ü sağlıkçı, 1'i mühendis 5 kişi tutuklandı.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı oldukları gerekçesiyle daha önce kamu görevlerinden ihraç edilenlerden  ByLock kullanıcıları oldukları tespit edilenlere yönelik olarak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi tarafından yapılan operasyon sonucu 8 Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği personeli,  1 İnşaat Mühendisi olmak üzere 9 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Malatya Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklanırken, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

VALİLİK AÇIKLAMASI..

FETÖ'ye yönelik operasyonlara ilişkin Valilik açıklaması şöyle:

"FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı oldukları vb. gerekçelerle İlimiz Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ile eş zamanlı, FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik yapılan operasyonlar sonucu; İnönü Üniversitesinde görevli iken KHK ile görevlerinden ihraç edilen ve açıkta bulunan 7 Öğretim görevlisi,  İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ise daha önce KHK ile görevlerinden ihraç edilen ve açıkta bulunan 12 Eski Öğretmen olmak üzere Toplam 20 kişiden; 18 şahıs ilimizde, 1 şahıs Kayseri ilinde gözaltına alınmış 1 kişinin ise yakalama işlemleri devam etmektedir.

FETÖ/PDY Terör Örgütüne irtibatlı iltisaklı oldukları vb. gerekçelerle gözaltına alınan Kamu Hastaneler Birliği eski personeli 8 şahıs ve 1 Mühendis Adliyeye sevk edilmiş, 4 Kamu Hastaneler Birliği personeli ve 1 Mühendis çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, 1 Doktor, 1 Sağlık Memuru, 2 Hemşire ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmıştır.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız