SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ’den 2 Bin 457 Kişiye Soruşturma

0
Güncellendi - 2017-06-03 04:25:22
FETÖ’den 2 Bin 457 Kişiye Soruşturma
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, Malatya’da FETÖ soruşturmaları kapsamında, 2457 kişi hakkında soruşturma yürütüldüğünü,  bin 146 kişi hakkında kamu davası açıldığını, 859 kişi hakkındaki soruşturmaların ise halen devam ettiğini açıkladı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Medya İletişim Bürosu aracılığı ile yapılan bilgilendirmede şu bilgilere yer verildi:

-Toplam 2 bin 457 şüpheli

“31/05/2017 tarihi itibariyle Cumhuriyet Başsavcılığımızca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs suçlarından, 2457 kişi hakkında soruşturma yürütülmüştür.

-Bin 146 şüpheli hakkında dava

Yapılan soruşturma kapsamında, 1146 kişi hakkında kamu davası açılmıştır. 452 kişi hakkında kovuşturma yapılmasına yer olmadığına dair karar verilmiştir. 859 kişi hakkında ise, soruşturma işlemleri devam etmektedir.

-Firari sayısı 115

Bu soruşturmalar ve hakkında kamu davası açılan kişilerden, tutuklu olanların sayısı 493 kişi, Adli kontrol kararı ile serbest bırakılanların sayısı 699 kişi, hakkında yakalama kararı bulunanların sayısı ise 115 kişidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    Esasında haklarında yakalama kararı bulunanların 115 kişi bize lazım, içeri atılanların birçoğu bu süreçte sadece kendi menfaatlerini düşünerek açgözlülük yapıp, diğer insanların haklarını gaspederek fettocu olmuşlardır. Temelinde birkaç baş aktör ile şu firari olanların ele geçirilmesi gerek. Mesele onlarda çözülecektir. Grekirse firari olanların yerleri dış istihbarat ile tespit edilip aponun getirildiği gibi başlarına çuval geçirilerek ülkeye getirilmelidir...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla