SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'den 3 Tutuklama, 6 Gözaltı

0
Güncellendi - 2018-07-07 06:39:18
FETÖ'den 3 Tutuklama, 6 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri yapılanmasına yönelik olarak yürütülmekte olan soruşturma kapsamında 1’i askeri mahrem imam olmak üzere 3 şüpheli tutuklanırken, yapılan son operasyonda 6 şüpheli ise gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığ'ının FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerince Askeri personelden sorumlu olduğu tespit edilen, ihraç öğretmen ve İnönü üniversitesinden ihraç öğretim üyesinin de bulunduğu 2 mahrem imam ile birlikte Hava Kuvvetlerinde görevli Astsubay rütbesinde toplam 7 şüpheli gözaltına alındı.

-4 şüpheli itirafçı oldu

Soruşturma kapsamında 4 şüpheli şahıs etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 1’i askeri mahrem imam olmak üzere 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-Son operasyonda 6 gözaltı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri yapılanmasına yönelik olarak yürütülmekte olan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesince gerçekleştirilen son operasyonda ise 6 askeri personel gözaltına alındı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız