SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'den 6 Şüpheliye Tutuklama

0
Güncellendi - 2019-09-20 04:46:30
FETÖ'den 6 Şüpheliye Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI.. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında 6 şüpheli tutuklanırken, 4 şüpheli ise itirafçı oldu

Malatya merkezli 9 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 6’sı tutuklanırken, 4’ü itirafçı olan 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ silahlı terör örgütü TSK mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösterdikleri, ankesör soruşturmaları kapsamında tespit edilen şüphelilere yönelik Malatya merkezli, Ankara, İstanbul, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, Niğde, Kars, Şırnak’ta 10 Eylül’de operasyon gerçekleştirildi.

Eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında 8 muvazzaf, 3 ihraç ve 1 emekli astsubay olmak üzere 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, itirafçı olan 4 şüpheli ile birlikte 6 şüpheli ise mahkemece adli kontrol hükümlerine istinaden serbest bırakıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Her insan hata yapabilir fto gercegi açiğa çikmadan sevenlere kizmiyorum güler yüzlü insanlar gibiydiler Şimdi ise halen fto cu olanlari anlamak mümkün değil sirada insan değiler eğtimi insanlar bu nasil kafa nasil beyinleri yikanmiş AHIRETE IMAN DÜNYADA VATAN vatan hayinleri aynaya nasil bakiyorlar Çocuklarina ne diyecekler Battalgzi torunuyuz mu diyecekler yazik yuhh olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Abi ciddiyim bilen biri aydınlatabilir mi. Fetö neden hala bit(iril)medi?
    0
    0
    Yanıtla