SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'den Aranan 1 Kişi Yakalandı

0
Güncellendi - 2017-02-07 19:04:51
FETÖ'den Aranan 1 Kişi Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 31 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde, 15 bin 60 paket kaçak sigara, 10 bin 690 gram da esrar ele geçirdi. Ekipler ayrıca, FETÖ’ye üye olmak suçundan aranan bir şahsı da yakalayarak emniyete teslim etti.

Malatya İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Malatya İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde; 31 Ocak-7 Şubat 2017 tarihleri arasında meydana gelen kaçakçılık olaylarında, 15 bin 60 paket gümrük kaçağı sigara ve 10 bin 690 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Asayiş olaylarında ise, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. FETÖ/PDY terör suçları kapsamında da, icra edilen yol kontrol ve aramasında yapılan sorgulama neticesinde 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' suçundan aranan 1 şahıs yakalanmıştır. Şahıs İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Toplam 17 bin 143 kişinin sorgulaması yapılmış, sorgulama neticesinde 45 şahıs yakalanmıştır. Trafik timleri tarafından yapılan uygulamalarda ise 4 bin 110 araç kontrol edilerek trafik kurallarına uymayan 152 araç sürücüsüne ceza kesilmiş, 64 araç trafikten men edilmiştir. Malatya İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik kaçakçılık ve organize suçlar ile mücadeleye aralıksız devam edilmektedir” denildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız