SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"FETÖ'den Arındırılarak Millileştirilmiştir"!.

0
Güncellendi - 2016-07-26 02:17:07
A- A+ PAYLAŞ

  • Darbe girişiminin ardından Malatya'da FETÖ/ PDY'ye yakınlığı ile bilinen bazı kuruluşlara yönelik tepkileri engellemeye yönelik önlemler sürüyor.

15 Temmuz darbe girişiminin, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu Silahlı Kuvvetler mensuplarınca gerçekleştirildiğinin ortaya çıkmasının ardından, Malatya'da Fetullah Gülen Cemaati'ne mensubiyeti ile bilinen kurum ve kuruluş binalarına yönelik saldırılara karşı önlemler alınırken, bazıları daha önce kayyuma devredilmiş olan bu kuruluşların kayyum yönetimi, tahribatı önlemeye yönelik olarak işyerlerine duyuru astı.

Malatya'nın Atatürk (Kışla) Caddesi'nde bulunan, FETÖ/PDY'ye yakınlığı ile bilinen, ancak 1 yıl önce kayyuma devredilen NT Kırtasiye mağazası da, darbe girişiminden hemen sonra darbe karşıtı öfkeli grupların hedefi oldu. Birkaç kez tahrip edilen, yakılmak istenen kırtasiye mağazasına saldırılar üzerine, mağazanın vitrini birbirine kaynak edilmiş demir saclarla kapatıldı. Kaynak Holding şirketleri ile birlikte NT'yi de devralan Kayyum Heyeti, daha sonra üzerinde Türk Bayrağı bulunan bir afiş asarak, NT Kırtasiye, Zambak ve Sürat Kargo'yu da bünyesinde barındıran Kaynak Holding'in, "1 yıl önce FETÖ unsurlarından arındırılarak millileştirildiği"ni yazdı ve darbe girişimi de lanetlendi. Ancak, bu duyuru da vatandaşları sakinleştirmeye yetmedi ve afişin yazılı bölümü yırtıldı.

Yine aynı cadde üzerinde bulunan ve yine daha önce kayyuma devredilmiş olan Bank Asya da, tahrip edildi.

Öte yandan, Fetullah Gülen Cemaati'ne ait olan ve darbe girişimi sonrasında kapatılan HÜGEM Dershanesi'nin bulunduğu bina da öfkeli grupların hedefi olurken, binanın altında bulunan işyerinin sahipleri, "Bu dükkanın FETÖ ile alakası yoktur" yazısı astılar.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

nt

nt1

nt2

nt3

nt4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Trash (7 yıl önce)
    vay be ne idiniz ne oldunuz.valla üzülmemek elde değil.bir insan kendi öz vatanına bu kadar nasıl hıyanetlik yapar?valla bunun dindarlıkta da insanlıkktada yeri varmı .Noodu şimdi mutlumusunuz? sizi Allahla kandırdı da farkında değilsiniz fetoşcular!.
    %0
    %100
    Yanıtla