SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'ye ABD'de Protesto

0
Güncellendi - 2018-07-16 05:14:41
FETÖ'ye ABD'de Protesto
A- A+ PAYLAŞ

Fetullahçı Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıl dönümünde ABD’deki malikânesinin önünde protesto edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Lideri Fetullah Gülen, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2’nci yıl dönümünde, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) ve Türk Amerikan Topluluklar Birliği (TATB) işbirliği çerçevesinde, ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki Saylorsburg kasabasında bulunan malikânesinin önünde protesto edildi. ABD polisi malikânenin önünde sıkı güvenlik önlemleri alıp, kimsenin binaya yaklaşmasına izin vermedi. Gazetecilerin bile işlerinin yapılmasına sınırlı olarak müsaade edildi. Malikanenin önünde toplanan Türk-Amerikan Toplumu üyesi bir gurup Türk ise “Hain hesap vereceksin”, “Katil FETÖ” gibi Türkçe ve İngilizce sloganlar attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterlerini taşıyan protestocular malikanenin üzerinden helikopter ile ihanet merkezinin üstünde” Sahte imam, terörist FETÖ, Türkiye’ye hesap vereceksin” yazılı pankartlar uçurdu.

İsminin Fetih olduğunu söyleyen FETÖ yanlısı bir kişi ise gazetecilere “Hainler, defolun gidin buradan” şeklinde bağırdı. Gazeteciler tarafından ismini teyit etmesi istenmesi üzerine ise, “FETÖ destekçisi “ “Kaç tane isim istiyorsunuz” diye karşılık vererek gazetecilere hakaret etti. (İkinci fotoğraftaki)

Pensilvanya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız