SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feyyaz Hoca, Pancu'ya Gel Dedi Ama...!

A- A+ PAYLAŞ

Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde Pancu'ya espriyle karışık "Gel seni Malatya'ya götüreyim" diyen Feyyaz Uçar'a, "O bana lazım, sen bu işi unut" diye takıldı.

Beşiktaş'ın Rumen yıldızı Daniel Pancu'ya, teknik direktör Rıza Çalımbay'dan transfer vetosu geldi. Olay, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşti. Lucescu döneminin antrenörü, bugünün ise Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, geçtiğimiz gün tesislere gelerek Rıza Çalımbay ve futbolcuları ziyaret etti. Neşeli, bol kahkahalı sohbetin ardından Feyyaz, tesislerden ayrılmak için hareketlenmişti ki karşısında eski talebesi Pancu'yu gördü. Ve bombayı patlattı:

ÇOK RAHAT EDERSİN
"HEY Daniel. Gel seni Malatya'ya götüreyim. Bak orada da çok rahat edersin" dedi. Rumen yıldız eski hocalarından Feyyaz Uçar'ın bu sorusu karşısında kısa bir duraklama yaşadı ve yanıt olarak sadece gülümsemeyi tercih etti. Yalnız değillerdi tabii ki.. Teknik direktör Rıza Çalımbay da ikilinin yanlarındaydı ve Pancu'nun bu gülümsemesinin ardından Rumen yıldızı apar topar oradan uzaklaştırdı..

NE OLUR NE OLMAZ!
BU da esprili bir davranıştı elbette. Yoksa Rıza hoca, Feyyaz hocanın kendisinden habersiz böyle bir transfer pazarlığı yapmayacağını adı gibi biliyordu. Ama tedbiri elden bırakmayan Çalımbay, her türlü şartı düşünerek Feyyaz'a "Bak Feyyaz. Seninle hem futbolcu, hem de teknik sorumlu olarak birlikte çalıştık. Pancu bana lazım, sen bu işi unut" diyerek konuyu kapattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız