SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feyyaz Uçar Dünya Evine Girdi

0
Güncellendi - 2016-01-03 22:29:32
Feyyaz Uçar Dünya Evine Girdi
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor eski Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Funda Demir'le dünya evine girdi.

Geçen sezon çalıştırdığı Yeni Malatyaspor’un başında şampiyonluk yaşayan Uçar’ın düğün törenine, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek de katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın nikah şahidi olduğu gecede Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek, Uçar’ı tebrik ederek mutlu bir birliktelik diledi. Geçen sezon şampiyonluk yaşadığı Malatya’dan da katılımın olduğu düğünde Metin, Ali, Feyyaz üçlüsü de bir araya geldi.

Beşiktaş'ın efsane oyuncuları Zekeriya Alp, Necdet Ergün, bir çok önemli oyuncuları yetiştiren Hamdi Tüzün ile birlikte Şifo Mehmet, Şenol Fidan, Zeki Önatlı, Adem Mert, Ömer Gülen, Ulvi Güveneroğlu, Sergen Yalçın, Halim Okta ile Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı Hakan Ünsal, Trabzonsporlu Hami Mandıralı, eski yöneticilerden İlker Özbilek, Yemen Ekşioğlu, sanatçı Ercan Saatçi, menajer Mithat Halis ile çok sayıda spor adamı, Feyyaz Uçar'ın düğününe katılan isimlerdi.

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız