SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feyzullah 44 Malatyaspor'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:52:34
Feyzullah 44 Malatyaspor'da
A- A+ PAYLAŞ
Malatyaspor'da geçmiş yıllarda forma giyen Feyzullah Küçük, 44 Malatyaspor takımının antrenörü oldu. Takımda, iş adamı Kemal Oğuz As Başkan, iş adamı Nurettin Uğur'da yönetim kurulu üyesi oldu.
 
"HAYAL GELEBİLİR"
 
Takımın As Başkanı Kemal Oğuz yaptığı değerlendirmede, "44 Malatyaspor'u var olması gereken yere getirmeye çalışacağız.44 Malatyaspor'u ilk önce Spor Toto 3. Lige çıkarmak, daha sonra Spot Toto 2. Lige çıkarmak, ardından Bank Asya 1. Lige taşımak ve daha sonra da Süper Lige çıkarmak istiyoruz. Belki bu bazılarına hayal gelebilir. Ama bilesiniz ki, 2000 yılında Galatasaray, "UEFA Kupasını alacağız" dediği zaman herkes için hayaldi. Bizde bir hayalle yola çıktık. Sağ olsun yönetim kurulumuz bu zamana adar verdikleri destekle takımı bugünlere getirdiler. Nurettin Bey ile beni de yönetime aldılar. Her türlü konuda biz Malatyalı hemşerilerimizin yanındayız. Elimizden geldiği kadar destek vereceğiz. 44 Malatyaspor'u yakışır yere getirmek için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
"İYİ YERLERDE GÖRECEĞİZ"
 
44 Malatyaspor'u güzel yerlerde göreceklerini söyleyen kulüp başkanı Barış Bingöl de, " Hedefimiz bu sezon play off'a kalıp, Spor Toto 3. Lige çıkmak. Bu sezon olmazsa da, gelecek sezon takımımızı iyi yerlere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız