SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feyzullah Meydanda İmzaladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:53:53
Feyzullah Meydanda İmzaladı
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup ekiplerinden 44 Malatyaspor'da Antrenörlük görevine getirilen Feyzullah Küçük, düzenlenen törenle sözleşme imzaladı. 
 
Hükümet Meydanı önünde gerçekleştirilen imza törenine; İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, 44 Malatyaspor As Başkanı Kemal Oğuz, 44 Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Uğur ve 44 Malatyaspor Antrenörü Feyzullah Küçük'ün yanı sıra futbolcular ve vatandaşlar katıldı. Büyük coşku altında gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Bedenler ölür, ruhlar ebediyen yaşar. İşte bugün burada yeni bir dirilişin ilk imzası atılıyor. Yine Malatyaspor'da yıllarca emeğini vermiş Feyzullah Küçük kardeşim teknik heyete gelerek, 44 malatyaspor'u hak ettiği yerlere çıkaracaktır. Ve Malatyaspor ruhu tekrardan kendini Türkiye'ye taşıyacak" dedi. 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl ise, Feyzullah Küçük'ün 44 Malatyaspor Antrenörlüğüne getirilmesinin Malatya'ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. 
 
44 Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Uğur ise, Malatya futbolunu eski güzel günlerine taşımak istediklerini belirterek, "Malatyaspor'u geçmişte hep üst çıtalarda gördük. Ama maalesef şuanda Malatyaspor hak edilen yerde değil. Birkaç tane takımımız var. Bütün takımlarımıza destek vererek, bir yerlere getirmek istiyoruz. Özellikle 44 Malatyaspor'a destek veriyoruz. Ve desteğimiz sonuna kadar sürecek" diye konuştu. 44 Malatyaspor Antrenörü Feyzullah Küçük ise, Malatyaspor'da forma giydiği dönemdeki heyecanı tekrar yaşadığını kaydederek, "Şuana kadar Malatyaspor'a hizmet vermiş başkanlarımız, yöneticilerimiz, teknik kadrodaki ağabeylerimiz, oyuncu ağabeylerimiz ve vefakar taraftarlar; şuanda da 44 Malatyaspor Kulüp Başkanımız Barış Bingöl, As Başkanımız Kemal Oğuz bir meşale yakmaya çalıştılar. Ben yüreğime imzayı attım" şeklinde konuştu. 
 
44 Malatyaspor As Başkanı Kemal Oğuz ise, 44 Malatyaspor'u hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını söyleyerek, "İlk önce yapmamız gereken önemli şey, Malatyalılık ruhunu tekrar yakmak. Malatyalı olmak bir ayrıcalıktır. Rahmetli Turgut Özal döneminde yaşamış olduğumuz, Nurettin Soykan Ağabeyimizin bizlere yaşatmış olduğu gururu, bizlere yaşatmış olduğu mutluluğu tekrar yaşayacağız. Her şey Malatya için" ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından 44 Malatyaspor Antrenörü Feyzullah Küçük, vatandaşların büyük coşkusu altında sözleşme imzaladı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız