SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feyzullah Takımı İzledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:53:46
Feyzullah Takımı İzledi
A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup ekiplerinden 44 Malatyaspor'da antrenör Feyzullah Küçük, takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Küçük, takımın durumunu görmek amacıyla Malatya 1. Amatör Küme takımlarından İl Özel İdarespor ile yapılan hazırlık karşılaşmasını izledi. 
 
44 Malatyaspor'da takımın başına getirilen Feyzullah Küçük, takımın durumunu görmek ve bilgi edinmek amacıyla Malatya 1. Amatör Küme ekiplerinden İl Özel İdarespor ile yapılan hazırlık karşılaşmanı izledi. TFF Antrenman sahasında yapılan hazırlık karşılaşmasında Küçük, bütün oyunculara şans verdi. Hazırlık karşılaşması, 4-4 beraberlikle sonuçlandı. Hazırlık karşılaşmasında gazetecilere bir açıklamada bulunan 44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl, Kilis Belediyespor karşılaşmanın kendileri adına büyük nem taşıdığını, kalan maçların hepsini kazanarak play off'a kalmak istediklerini söyledi. Bingöl, Feyzullah Küçük'ün takımın başına getirilmesiyle ilgili olarak, "Geçen hafta Erkan Kama hocamızın istifasından sonra bir toplantı yaptık ve Feyzullah Küçük hocam üzerinde karar kıldık. Kendisini aradığımızda da hiç tereddüt etmeden görevi kabul etti. Feyzullah Hocamız Malatyaspor'umuzun efsane futbolcularındandı. Bizi kırmayarak görevi kabul etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Önümüzde 3 maç var. 3'te 3 yapıp play offa kalacağımıza inanıyorum" dedi. 
 
Kilis Belediyespor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını kaydeden Bingöl, "Kilis Belediyespor grubun en iyi takımlarından birisi. Bizim için önemli bir karlaşma olacak. İnşallah bu maçtan galip gelirsek, play off'a çıkarız" ifadelerini kullandı. 44 Malatyaspor'un yeni antrenörü Feyzullah Küçük ise, "Heyecanlıyım ve bunu anlatacak kelime bulamıyorum. Malatya adı geçince hiç düşünmeden görevi kabul ettim. Malatya adı geçince benim için akan sular durur. Bana ne görev verilirse, spor adına hep birlikte çalışırım. Bundan sonra her şey 44 Malatyaspor ve Malatya için. Önümüzde 3 maç var. Ancak avantajlı durumda değiliz. Avantajlı duruma gelmek için dünden daha iyi durumda olmak zorundayız" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız