SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Feyzullah Taşkınsoy'da Sergi

0
Güncellendi - 2018-05-10 05:43:20
Feyzullah Taşkınsoy'da Sergi
A- A+ PAYLAŞ

Şehit Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu resim öğretmenleri ve öğrencilerinin açtığı yıl sonu ‘Resim-Teknoloji ve Tasarım Sergisi’ büyük ilgi gördü.

Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu öğretmenlerinden Songül Bitlis’in koordinatörlüğünde Resim Öğretmenleri Mustafa Akça, İlknur Yüksel Atmaca ve Esma Akgül ile çok sayıda öğrencinin yaptığı el emeği göz nuru resimler ve diğer tasarımlar okul bahçesindeki yılsonu etkinliğinde sergilendi.  Sergide, resimlerin yanı sıra süslemeler, el işleri, dekoratif eserlerden oluşan onlarca eser yer alıyor.

Okulda düzenlenen açılış programına Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Müdürü Serdar Canlı, Feyzullah Taşkınsoy Ortaokulu Müdürü Necati Ataoğlu, Müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  Serginin açılışını yapan Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ve beraberindekiler açılışın ardından sergiyi gezdi.

Öğrencilerin sergisinde son derece başarılı çalışmalar bulunduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri kutladı.  Kalay, “Bugün burada öğrencilerimizin bir yıl boyunca diğer derslerinin yanı sıra üstün gayretle yaptıkları çeşitli resim ve el işinden oluşan sergisinin açılışını yaptık. Bu çalışmalar öğrencilerimizin sosyal açıdan daha da başarılı olmaları hususunda büyük önem taşıyor. Ben bir kez daha emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. ” dedi.

“Resim yapmak öğrencilerin yaratıcılığını geliştiriyor”

Sergiyi koordine eden Resim Öğretmeni Songül Bitlis ise öğrencilerle birlikte bir yıllık çalışmanın sonunda güzel eserlerin ortaya çıktığını belirterek bundan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Çocukların resim yapmasının hayal dünyası ve yaratıcılıklarını geliştirdiğine dikkat çeken Resim Öğretmeni Songül Bitlis, “Sanatla ilgili faaliyetlerde bulunan öğrencilerin eğitim başarıları da artıyor. Yaratıcılıkları ve düşüne dünyaları gelişiyor. Çocuklar bu yolla kendilerini ifade etmeyi, iletişim becerilerini de geliştiriyor. Öğrencilerimiz, birçok konuda çok güzel eserler ortaya çıkardılar. Ben hepsini kutluyorum” diye konuştu.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hasan ŞEN (5 yıl önce)
    Okul Müdürü Necati ATAOĞLU bey başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yılmaz (5 yıl önce)
    Mükemmel olmuş başta koordinatör Songül Bitlis olmak üzere bütün emeği geçen herkesin başarılarının devamını dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sebahattin Yılmaz (5 yıl önce)
    Mükemmel olmuş arkadaşlar,başta Songül Bitlis hanım ve ekibini ve tüm öğrencilerimizi kutluyorum,ellerinize sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Aslan (5 yıl önce)
    Emeği geçen öğretmen ve öğrenci kardeşlerimizi şahsen tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (5 yıl önce)
    Ben rahmetlinin resim sergisi anladım.
    0
    0
    Yanıtla