SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fidancılar İçin Yeni Site

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:32:44
Fidancılar İçin Yeni Site
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, peyzaj veya fidancılık iş kollarında faaliyet gösterenlerin şehir merkezinden taşınması için başlattığı çalışmayı tamamladı ve Yeşiltepe’de bölgesinde Yaka Mahallesinde Peyzaj ve Fidancılık Sitesi oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruya göre; Yaka Mahallesinde oluşturulan Peyzaj ve Fidancılık Sitesi’ndeki arsaların kiraya verilmesi için ihale düzenlenecek. Buna göre, Peyzaj ve Fidancılar için toplam 40 adet bağımsız parsel oluşturuldu. Bu parsellerin 20 tanesi 250 metrekare büyüklüğünde, 20 tanesi ise 500 metrekare büyüklüğünde oluşuyor. Parseller sadece peyzaj ve fidancılık yapanlara kiraya verilecek.

10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK 

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Yaka Mahallesi 4303 ada 1 nolu parsel üzerinde Peyzaj ve Fidancılık iş kollarının bir araya getirilmesi işi için sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olan ekli krokide belirtilen bağımsız bölümlerin ayrı ayrı olarak, Büyükşehir Belediye Meclisinin 13.10.2014 tarih ve 256 sayılı kararı ile 09/12/2014 tarih ve 3435 sayılı Encümen kararı doğrultusunda 10 (On) yıllığına 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre, Açık Teklif Usulü ile kiraya verilmesidir. Kiralanan işyeri, sadece peyzaj veya fidancılık iş kolları için kullanılır. Başka meslek ve sanat icra edilemez ve bu amaçlar dışında kullanılamaz” denildi. 

YILLIK KİRASI 4 BİN VE 7 BİN TL

Büyükşehir Belediyesinin Peyzaj ve Fidancılar için oluşturduğu site alanı için kiraya çıkartılan 40 parselden 250 metrekare büyüklüğünde olan 20 parsel muhammen bedeli yıllık 4 bin TL’den, 500 metrekare büyüklüğünde olan 20 parsel ise yıllık muhammen bedeli 7 bin TL’den kiraya verilecek. Oluşturulan bu alan için ihaleye girmek isteyenlerin Ticaret ve Sanayi Odası tüzüğünde veya Esnaf ve Sanatkarlar Odası kayıtlarında Peyzaj ve Fidancılık faaliyetlerinde bulunacağına dair beyanının bulunması şartı ile ticari faaliyette bulunuyor olması gerekiyor.

4 AYRI İHALE YAPILACAK 

Peyzaj ve Fidancılık Sitesindeki arsaların kiraya verilmesi ihalesi süreci 250 metrekarelik ilk 10 parsel için 3 Şubat 2015’de, 250 metrekarelik ikinci 10 parsel için 5 Şubat 2015’de, 500 metrekarelik ilk 10 parsel için 10 Şubat 2015’de, 500 metrekarelik ikinci 10 parsel için de 12 Şubat 2015 tarihinde ihale düzenleneceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız