SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"FİFA Önümüzü Kesti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:49:51
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’un Teknik Sorumlusu Muharrem Zeyno, Malatyaspor’u önce BAL Ligine çıkarıp, daha sonrada üst liglere taşımak istediklerini söyledi. 

Zeyno, Malatyaspor’u zor zamanında yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Malatyaspor bitmişti ve herkes takımı bırakmıştı. Kulüp Başkanımız Bülent Kapkıner ile yaptığımız görüşmede takımı ayağa kaldırmak için çalışmalara başladık. Daha önceden kulübümüzde forma giyen futbolcu kardeşlerimizi bir araya topladık. Uzun bir çalışmadan sonra bu konuma geldik” dedi.

U-19 1. Küme ve Büyükler Ligi’nde namaglup yollarına devam ettiklerini anımsatan Zeyno, “Aslında biz transfer yapmayı da düşünüyorduk. Fakat FİFA önümüzü kesti. Dolayısıyla da elimizdeki futbolcularımızla ligde mücadele ediyoruz. Çocuklarımızda U-19 1. Küme ve Büyükler Liginde verdiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Namaglup yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Zeyno, takımda iyi bir ortam olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Yetenekli bir sporcu kadromuz var. Takımda aile ortamı var. Hafta sonları çocuklarımız tesislerde kalıyor. Çocuklarımız sabah dershaneye gidiyor, öğleden sonra tesise geliyor. Hem tesislerde derslerini çalışıyorlar hem de antrenmanlara çıkıyorlar. İyi bir ortam yakaladık ve takımı bu noktaya getirdik. İnşallah daha da iyi yerlere gideceğiz.”

Zeyno, takımı Bölgesel Amatör Futbol Ligine çıkarmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Tek düşüncemiz takımımızı BAL Ligine çıkarmak ve daha ileriye gitmektir. 2014 yılında da transfer yasağı kalkıyor. İnşallah bu sezon BAL Ligine çıkarsak, ligde kalıp hedefimizi daha da büyüteceğiz. Bu süreçte de Malatyaspor adına açılan bir kamu davası var. Dava sürüyor. Borçlarda silinirse, takımımız çok daha iyi bir konuma gelecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız