SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FİFA'dan Çıkarılınca Hakemliği Bıraktı..

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig hakemlerinden Malatyalı Metin Aydoğan, 2006 FİFA listesinden çıkarılınca hakemliği bıraktığını açıkladı..

FIFA listesi depremi büyüyerek sürüyor. Merkez Hakem Kurulu'nun 2006 yılı FIFA listesinden çıkardığı Metin Aydoğan dün Futbol Federasyonu'na bir dilekçe ile başvurarak, hakemliği bıraktığını açıkladı.

Geçen yıl kokart takan 35 yaşındaki Aydoğan, MHK tarafından listeye alınmadığını öğrenmesinin ardından böyle bir karar aldı.

Aynı konumdaki Kuddusi Müftüoğlu'nun da listelerin resmi olarak duyurulmasından sonra hakemlikten ayrılacağı öğrenildi.

Aydoğan bir yıl süreyle kokart takarak farklı bir rekora imza atarken, dört yıldır listede bulunan Müftüoğlu'nun da Avrupa'daki performansına karşın MHK'nın kıyımına uğraması tepki topladı.

Kuddusi Müftüoğlu'nun listede kalması için çeşitli girişimler olduğu öğrenilirken, MHK Başkanı Ufuk Özerten konuyla ilgili soruları, "Her şeyi birkaç gün içerisinde görürsünüz. Bu iş can sıkıcı ama listeyi belirlemek zorundayız. Mutlaka bazılar bunun dışında kalacaktı" cevabını verdi.

Hakemliği bıraktığını açıklayan Metin Aydoğan'ın esas mesleği tıp doktorluğu. İstanbul'da görev yapan Aydoğan, aslen Gündüzbeyli ve Malatyaspor'un bir süre önce vefat eden eski yöneticilerinden Doğan Aydoğan'ın oğlu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız