SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Figüranlar Ortada.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:24:27
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı, aylık genişletilmiş il divan toplantısını yaptı. Parti binasında il yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen genişletilmiş il divan toplantısında, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Asiltürk, barış süreciyle ilgili yaptığı açıklamada,”Yaklaşık 1,5 aydır Türkiye’de yıllardır süren bir sorunun çözümü için hükümet ve terörist başının görüşmesine şahit oluyoruz. Biz değil bir insanın öldürülmesi, burnunun kanamasına bile karşıyız. Biz İslam kardeşiyiz. Bu kardeşlik çerçevesinde gerçek barış olur” dedi.

Çözüm sürecinden emin olmadıklarını ifade eden Asiltürk, şunları söyledi: “Terörü doğuran, besleyen, destekleyen ve finansmanını sağlayan kaynaklar ortadan kalktı mı? Bunu çok merak ediyoruz. Eğer bu kalkmadıysa, bu sorunun çözümüyle ilgili herhangi olumlu bir şey görmüyoruz. Biz bu süreçten emin değiliz. Bunun bir barış olduğuna emin değiliz. Bu Ortadoğu Projesinin neresinde yer alıyor? Bir tiyatro oynanıyor. Senaristleri ve yazan kim belli değil. Ama figüranlar ortada, insanlarda bu figüranları seyrediyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız