SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fiilen Başlatmış Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:15:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Taha Özhan, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette partililerle istişarelerde bulunan Taha Özhan, erken seçim ve 12 Eylül’de yapılması planlanan AKPOlağan Kongresi hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılacak kongreyle seçim kampanyasına fiilen başlayacaklarını belirten Özhan, kongrenin AKP teşkilatlarını dinç bir hale getireceğini ifade etti.

Milletvekili Taha Özhan’a, Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ziyaretinde İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan eşlik etti.

Erken seçimle alakalı konuşan Özhan, seçim hazırlıklarının başladığını ifade ederek şunları söyledi: “Zorlu ve zahmetli bir seçim sürecini atlattık, görünen o ki yine zorlu ve zahmetli ama hem partimiz hem de ülkemiz için üstesinden gelmek zorunda olduğumuz yeni bir seçim sürecine girmek üzereyiz. Henüz resmi takvim netleşmemiş olsa da teamüllerin geçmişte nasıl olduğu ve sürecin üç aşağı beş yukarı nasıl işleyeceğine dair genel bir kanaatimiz var, dolayısıyla seçime hazırlık süreci başlamış durumda. Bir önceki seçimde tüm il kongrelerini yaptık bu erken seçim öncesinde de genel kongreyi yapmış olacağız. 7 Haziran’da il, iller ve ilçeler üzerinde yaşadığımız kongre heyecanını bu sefer genel kongremizde yaşayacağız. Bu normal şartlar altında Türkiye vasatındaki bir partinin tercih etmek isteyeceği bir durum değildir, bu AK Parti'ye özel bir durumdur. Biz rutini özel bir sebep olmadığı müddetçe bozmayı asla tercih etmeyen bir partiyiz geçmişte de böyle yaptık. Bu dönem yapacağımız kongre zamanı gelmiş olan bir kongre, bunu özgüvenle seçim öncesi yapıp başarılı bir şekilde bütün teşkilatlarımızı Kasım’da yapılacak seçime hazırlayacağız.”

Yapılacak kongreyle erken seçim kampanyasını fiilen başlatacaklarını ifade eden Özhan, “Biz yapacağımız genel kongre ile belirsizliklerin yaşandığı bir dönemde önünü görebilen, kararlarını herkesten önce alabilen bir siyasi parti olarak seçim kampanyamızı Allah’ın izniyle fiilen başlatmış olacağız. İnşallah yapacağımız bu kongre ülkemize hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Taha Özhan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammet Emin Yalçınkaya da, “Milletvekilimizle yaklaşmakta olan seçimi ve gündemimizdeki bazı konuları istişare edip değerlendireceğiz, kendisinin bize bu konularda çok katkısı olacaktır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız