SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fikir Alış-Verişleri Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:09
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir'de Vali Ulvi Saran başkanlığında "İlçelerde Hizmetleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı" yapıldı.

 
Toplantıya, Doğanşehir Kaymakamlığı'na vekaleten eden Akçadağ Kaymakamı Erhan Günay, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vekili İrfan Kaya, Doğanşehir İl Genel Meclisi Üyeleri ve Erkenek, Gövdeli, Kurucuova, Polat, Söğüt ve Sürgü Belde Belediye Başkanları ve bazı daire müdürleri katıldı. 
 
Vali Saran, yaptığı konuşmada,  "Elma diyarı bu güzel ilçemizde güzel hizmetler yürütülmektedir. Bu gün burada İlçemizdeki yatırım konularımızı ve hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı ele almaktayız. İlçemizin sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe ve belde belediyelerimiz ile il genel meclisi üyelerimizle fikir alışverişinde ve istişareler de bulunmaktayız. Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde ulaştırmak için çalışmalarımızı büyük bir gayret içerisinde sürdürmekteyiz. Hizmetler yapılırken daire müdürleri koordine ve istişare içinde çalışmalıdır. Kaynaklar en ekonomik ve verimli şekilde kullanılmalı.'' ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız