SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fikir Alışverişinde Bulunuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:43:40
A- A+ PAYLAŞ

 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde bazı Belediye Başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Saray Mahallesi ve Fuzuli Caddesi esnaflarını ziyaret etti.
 
Her kesim ve kesit ile bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır,”Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek, ”Bu amaçla toplantılar düzenliyoruz. Esnaf ve mahalle toplantıları gerçekleştiriyoruz.Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuyoruz”. Dedi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu kapsamda esnafları tek tek ziyaret ettiklerini, belediyenin yaptığı hizmet ve uygulamalar hakkında fikir alış verişinde bulunduklarını ifade etti.
 
Öneri, istek ve şikayetlerini Başkan Çakır’a ileten esnaflar ise, Başkan Çakır’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, düşüncelerini birinci ağızdan iletmenin kendileri açısından önemli olduğunu, yaptıkları çalışmalardan dolayı da Başkan Çakır ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.
 
MAHALLE GEZİLERİ..

Başkan Çakır, Battalgazi ve Göztepe Mahallelerinde Malatya Belediyesi tarafından yapılan cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını inceledi.
 
Mahalle gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan, Selim Pilten, Hasan Atay, bazı daire müdürleri, Battalgazi Mahalle Muhtarı Şükrü Özcan ile Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli katıldı.
 
Tandoğan, Göztepe ve Battalgazi Mahallesini bir bütün olarak ele alıp çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, geçtiğimiz hafta içerisinde Göztepe Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yapılan çalışmaları incelediklerini belirterek, bugün de Göztepe Caddesi ile Battalgazi Mahallesinde incelemelerde bulunduklarını söyledi.
 
Başkan Çakır, “Malatya Belediyesi olarak bu bölgemizde yaptığımız çalışmalarda sona doğru geldik. Bir aksilik çıkmadığı takdirde bir ay içinde buradaki çalışmalarımızı bitirmeyi planlıyoruz. Amacımız bölgelerimizin gelişimini hızlandırarak yaşanabilir ortamların oluşturulmasına katkı sağlamaktır. Bunun için yollar gerçekten çok önemli. Alt yapısı, kaldırımları, otopark cepleri, ışıklandırmasıyla sokak ve caddeleri bitirerek mahallelerimizin gelişmesine katkı sunuyoruz. Ayrıca, küçük de olsa ihtiyacı karşılayabilecek iş yerlerinin faaliyete geçmesi, buraları kendi içinde yaşanabilir semt haline dönüştürüyor. Bu açıdan diğer semtlere önem verdiğimiz gibi bu semtlerimize de büyük önem veriyoruz. Bu bölgelerimizin de gelişmesi adına çalışmalar yapıyoruz” dedi.
 
Yapılan hizmetlerden dolayı  Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, “Belediye Başkanımız sık sık Mahallemizdeki çalışmaları yerinde inceliyor. Sorunlarımızla yakından ilgileniyor.Göztepe Caddemizde alt yapı yoktu. Sağolsun Başkanımızın talimatlarıyla bu sorunumuz ortadan kalktı. Şuan yollarımız, kaldırımlarımız ve aydınlatmalarımız yapılıyor. Bu çalışmalar da bitmek üzere. Göztepe Mahallesinin dört bir tarafı prestij cadde haline dönüştürüldü. Başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
  
Battalgazi Mahalle Muhtarı Şükrü Özcan’da yaptığı konuşmadan Malatya Belediyesinin yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ederek, “Mahallemizde alt yapı sorunu bitirildi. Devamında güzel çalışmalar yapıldı. Elinize sağlık. Allah razı olsun” dedi.
 
Göztepe Mahallesi ile Battalgazi Mahallesinde yaşayan vatandaşlar da yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyet dile getirerek Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız