SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fikir Üreten Kuruluş Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:50
A- A+ PAYLAŞ

4. Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi Malatya Paneli yapıldı. 

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panele Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, MÜSİAD Eski Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Show televizyonu haber spikeri Erhan Çelik, Makro Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ile genç girişimciler katıldı.

Panel öncesi konuşan Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, Genç MÜSİAD olarak ulusal çalışmaların yanında uluslar arası çalışmalarında büyük bir ivme kazandığını ifade etti.

Genç MÜSİAD’ı uluslar arası bir marka haline getirmek istediklerini ifade eden Aydoğan, “Genç MÜSİAD’ı uluslar arası bir marka haline getirmek için önümüzdeki dönemde de var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, panelin önemine vurgu yaparak, “Bu toplantıda, dünya piyasalarına açılacak olan, dünya piyasalarıyla rekabet gücünü arttırabilecek ve üretime katkı sağlayacak genç girişimcileri arıyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından panele geçildi. Panele konuşmacı olarak MÜSİAD Eski Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Show televizyonu haber spikeri Erhan Çelik, Makro Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör katıldı.

MÜSİAD Eski Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD’ın fikir üreten bir kuruluş olduğunu söyledi. MÜSİAD olarak ortaya raporlar çıkardıklarını kaydeden Vardan, “Biz MÜSİAD olarak fikir üreten bir kuruluş olduk. Kurulduğumuz ilk günden bugüne devamlı sıkıntısını gördüğümüz konularla ilgili tamamıyla kendi şahsi isteklerimizden bağımsız olarak, ülkenin talebi olarak ortaya raporlar çıkarmaya çalıştık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız