SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fikirlerinden İstifade Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:50:27
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Gazeteci ve Yazarlar Ahmet Kekeç, Turgay Güler, Sevilay Yükselir, Meryem Aybike Sinan ile İsmail Kapan, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette konuşan yazarlar, Malatya’nın büyükşehir ile birlikte yeni bir kalkınma sürecine girdiğini belirterek, Malatya ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Malatya’nın büyükşehir heyecanını uzaktan yaşayan bir Malatyalı olduğunu belirten İsmail Kapan, “1969’da İstanbul’a gittim. O yıldan itibaren orada yaşamaya başladım. Her geldiğimde Malatya’ya bakarım ne gibi değişiklikler olmuş diye. Büyük bir mutlulukla söylüyorum ki Malatya’da çok ciddi gelişmeler var. Daha modern bir Malatya için hepimize düşen bir şeyler var. Bize de düşen yazıp, çizmektir” dedi.

Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte hummalı bir çalışma içerisine girdiğini belirten Ahmet Kekeç, “Biz Malatyalı gazeteciler olarak çalışmaları takip ediyoruz. Malatya potansiyeli olan bir kent. Doğunun büyük kültür ve ticaret merkezi olacağına inanıyorum. Biz de Malatyalılar olarak buna katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesini yaptı.

Malatya’nın güzel bir şehir olduğunu belirten Turgay Güler, “Malatya, büyükşehir ile birlikte daha güzel olacak. Malatya’nın Büyükşehir olması, Malatya’da yaşamayan biz Malatyalıları da mutlu etti. Malatya hak ettiği yere yavaş yavaş ulaşıyor. Yapacağımız birçok iş var. Biz de üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.

Meryem Aybikesinan ise, “Ruhunu ruhumuza işlediğimiz, çocukluk ve gençliğimizin geçtiği bu güzel şehre gelmek, bu güzel şehirde neler olup bittiğini ve bunları bir yazar gözüyle yazıya dökme heyecanını taşıyorum. Gelecekte Malatya çok daha iyi yerlere gelecektir. Sayın Başkanımın güzel çalışmaları var. Ben yüreğini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Malatya’nın bölge kentleri arasında önemli bir konumda olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Büyükşehir ile birlikte Malatya’da yeni bir süreç başlıyor. Biz bunu kalkınma süreci olarak görüyoruz. Bir fırsat olarak görüyoruz. Gazeteci ve yazarlarımızın fikirlerinden istifade edeceğiz. Bu açıdan dolayı davetimizi kırmayıp geldikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız