SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fikirlerinizi Bizlerle Paylaşın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:00:37
A- A+ PAYLAŞ

Engelliler Haftası dolayısıyla Malatya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde bir toplantı düzenlendi. 

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve kurumda görev yapan engelli çalışanların katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Dr. Kemal Şener, “Sizler için, sizlere faydalı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Sizler toplum içinde aktif olarak yer alan bireylersiniz. Müdürlük yönetimi olarak sizlerin sorunlarıyla dertlenmemiz ve çözümler bulmamız gerekir. Bunlar bir lütuf olmayıp asli görevlerimiz arasındadır. Bundan sonra da ne gerekiyorsa yapılabilmesi için bizim göremediğimiz noktaları bizlere iletmenizi, ayrıca yaptığımız çalışmaların geliştirilebilmesi için fikirlerinizi bizlerle paylaşmanızı bekleriz” dedi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak, engellilerle ilgili toplumsal farkındalık oluşturmak, engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara dikkat çekmek amacı ile engelli vatandaşların kolayca hizmet alabilmeleri için aile hekimliklerin ve hizmet binalarının genelinde düzenlemelerin yapıldığını vurgulayan Şener, tüm sağlıklı bireylerin birer engelli adayı olduğu algısından uzaklaşmamak gerektiğinin de altını çizdi.

Toplantı sırasında engelli personelin istek, temenni ve görüşleri alındı. Öncelikle böyle bir aktivite planlandığı için memnuniyetlerini dile getirip, daha iyi nasıl hizmet sunabilecekleri konusunda fikirlerini beyan ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız