SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fıkra Başvuruları Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından düzenlenen "Malatya Fıkraları" yarışması ile ilgili başvuruların devam ettiği, toplam ödülün 7 bin 500 lira olduğu yarışma için başvuruların 29 Nisan'a kadar kabul edileceği belirtildi.

Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi'nce yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından 2011 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Malatya Fıkraları’ konulu fıkra derleme yarışmasının başvuruları devam ediyor.

Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bugüne kadar Malatya’nın tamamını içerisine alan geniş çaplı bir fıkra derleme çalışmasının bulunmadığını bu yarışmada amacın Malatya’da bilinen ve anlatılan bütün fıkraların derlenerek, gelecek nesillere aktarmak olduğu belirtildi.

Jüri üyeleri

Yarışmanın jüri üyeliğinde önemli sanatçı ve akademik kişiler bulunuyor. Fıkra Yarışmasının değerlendirme kurulu; Yasemin Yalçın (Tiyatro Sanatçısı), Prof.Dr. Hasan Kavruk, Ünal Küpeli (Senarist-Yapımcı), Yrd.Doç.Dr. Ramazan Çiftlikçi, Yrd.Doç.Dr. Mehmet Yardımcı, Dt İ.Cengiz Çağlayan’dan oluşuyor.

Verilecek ödüller

Yarışma sonunda dereceye girecek olanlardan birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin, ayrıca 3 kişiye de 500’er liralık mansiyon ödülü verilecek.

Yarışmayla ilgili formun Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nden temin edilebileceği gibi Malatya Belediyesi’nin www.malatya.bel.tr adresindeki WEB sitesinden de alınabileceği bildirildi.

İletişim Adresi

Yarışmayla ilgili geniş bilgi, yarışmayı organize eden Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebilir.

Adres: Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mehmet Buyruk Cad. 2. ordu, İnönü Kışlası karşısı, Belediye Konferans Salonu – MALATYA Tel & fax: 0 422 371 54 54

e-mail : kultursanat@malatya.bel.tr – kultursanat44@gmail.com"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız