SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fikstür Avantajı Bizde'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçında 3 puan hedefliyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hayati Palancı yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Mahmut Acar ve İlhan Var takımla birlikte çalıştı.
Genel koordinatörlük görevine getirilen Şerif Fırat da takımın başında antrenmana çıktı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Hayati Palancı, Sakaryaspor maçında kadro ve sistemde değişikliğe gideceklerini söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında göreve geldiği günden bu yana en kötü futbolu oynadıklarını belirten Palancı, "Geçmişi konuşarak, geleceğe bakamayız. Artık önümüzde Sakaryaspor maçı var. Geçtiğimiz maçta çıkardığımız dersler var, bu dersleri Sakaryaspor maçında uygulayacağız. Fikstür avantajı bizde, ama bunu söylemde bırakmamak gerekiyor. Beni bu saatten sonra rakiplerin futbolu ilgilendirmiyor. Artık sahada iyi futbolun değil, sonuca endeksli bir futbolun olacağı döneme girdik. Biz almamız gerekeni alacağımız bir maç oynayacağız. Sakaryaspor'u yenecek güçteyiz. Rakibimiz 2 puan geride. Onlar da buraya moralli gelmiyor. Sakaryaspor maçı bizim için büyük bir önem arz ediyor. Bu maç için bugünden itibaren kampa girdik. Biz basın ve taraftara idmanı yasaklamadık. Olması gerekeni yapıyoruz. Bu takımı bir an önce toparlayıp, çeki düzen vermeye çalışıyoruz. Futbolcular taşıdıkları yükün bilincinde. Sonuçta onlar da insan. Taraftar hangi gözle bakıyorsa futbolcu da o gözle bakıyor" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana birlikte ve beraberlik mesajı vermeye çalıştığını kaydeden Palancı, "Özellikle mülki amirlerime söylüyorum, bu takımı düşürdükten sonra geleceklerse, gelmesinler. Ben üç dönemdir buraya geliyorum sayın valim bir antrenmana bile gelmedi. Ben bu duyarlılığı valimizden bekliyorum. Benim en büyük mülki amirim olan sayın valim, bizlere destek vermek zorunda. Geçmişi yarılamadan, bugünü kabulleneceğiz ve ona göre davranacağız. Ben herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum. Ama benim bu duyarlılık çağrım yanlış anlaşılıyor ki, duyarsızlık gibi geliyor insanlara. Biz, çıkıp sahada onurlu mücadelemizi yapacağız. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. İnsanlara yalan söyleyip, farklı yönlere çekmek benim işim değil. Elbetteki takımıma güvenmek zorundayım. Geçmişteki kadroyu konuşmanın bir anlamı yok. Artık elimizdeki mevcut kadroyu nasıl kullanabiliriz bunun peşindeyiz. Bu takım Kasımpaşa karşısındaki oyunu oynasın, ben iddia ediyorum Sakaryaspor'u farklı yeneriz. Sakaryaspor'un çıkışıyla alakalı olarak maçlarını bir seyredin kaçını hakemle, kaçını kendi hakkıyla aldı. Biz adaletli bir yönetim ve coşkulu bir taraftar desteğiyle burada galip geleceğiz. Sakaryaspor maçını kazanırsak, kendimize olan güvenimiz de geri gelecek. Bu yüzden çok önemli bir maç" diye konuştu.

Antrenmanın ilk 10 dakikasının ardından çalışma basına kapalı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız