SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fikstür Belirleniyor

A- A+ PAYLAŞ

2009-2010 Sezonu TFF 2. Lig Fikstürü 28 Temmuz 2009 Salı günü (Yarın) çekilecek. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Ataköy Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi saat 11.00'de başlayacak.

Bu arada daha önce TFF 2. Lig Fikstürü ile birlikte çekileceği açıklanan TFF 3. Lig Fikstürü, TFF tarafından açıklanacak ileri bir tarihte çekilecek.

Malatya'nın profesyonel futbol ekiplerinden Malatyaspor TFF 2. Lig 4'üncü, Malatya Belediyespor ise TFF 3. Lig 5'inci grupta yeralıyor.

MALATYASPOR'UN GRUBU..
TFF 2. Liginde Malatyaspor'un da bulunduğu 4. grupta şu takımlar yeralıyor:

Malatyaspor
Elazığspor
Kahramanmaraşspor
Adana Demirspor
Tarsus İdmanyurdu
İskenderun D.Ç. Spor
Şanlıurfaspor
Mardinspor
D.Bakır B.Ş. Bld. Diski
Belediye Vanspor
Adıyamanspor

MALATYA BELEDİYESPOR'UN GRUBU..
TFF 3. Lig 5'inci grupta yeralan Malatya Belediyespor'un grubu ise şu takımlardan oluşuyor:

Bld.Bingölspor
Malatya Belediyespor
Batman Bld.spor
Batman Petrolspor
D.Bakır Kayapınar Bld.spor
Siirtspor
Şanlıurfa Bld.spor
GASKİ spor
Hatayspor
Kırıkhanspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız