SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fikstür Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:58:25
Fikstür Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) fikstür belli oldu. Ankara’da gerçekleştirilen kura çekimine MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir’de katıldı. 23 Eylül’de başlayacak olan lig kapsamında Malatya İl Özel İdarespor, Yeşiltepe Stadı’nda İskenderun ekibi Payas Belediyespor’u ağırlayacak. Ligin iddialı ekiplerinden 44 Malatyaspor ise deplasmanda Hatay ekibi Erzin Belediyespor’a konuk olacak.
 
Ankara’da gerçekleştirilen kura çekimine katılan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, “Malatya’mızı BAL Ligi’nde Malatya İl Özel İdarespor ile 44 Malatyaspor temsil edecek. Her iki takımımıza da ligde başarılar dilerim. Umarım iki takımımızda istedikleri gibi bir sezon geçirerek, hedeflerine ulaşırlar” dedi.
 
44 Malatyaspor As Başkanı Kemal Oğuz ise, 44 Malatyaspor olarak iddialı bir ekip kurduklarını kaydederek, “Yönetim olarak yeni sezon öncesi tecrübeli bir teknik heyet ile anlaşarak, kaliteli bir kadro kurduk. Lige deplasmanda oynayacağımız Erzin Belediyespor karşılaşması ile başlayacağız. Sezonu en iyi şekilde tamamlayarak, Spor Toto 3. Lige çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız