SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fikstür Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:28:50
Fikstür Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2013-2014 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Yarışmaları için Okul Sporları Bilgi Sistemi Yazılım Programı sunumu ve fikstür çekimi yapıldı.

Toplantıda konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, “Sporu ilk olarak okulda tanıyan birçok gencimiz sporu bu vesile ile tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Bu nedenle Okul Sporları bizim için oldukça önem arz ediyor. Tüm okullarımızı kulüpleşmeye davet ediyorum. Okul Spor Kulüplerimiz her anlamda avantajlı durumda. Çünkü Okul Spor Kulüpleri genç öğrenciler ile iç içe, bu sayede birçok sporcuyu yetiştirme noktasında oldukça avantajlı. Tüm beden eğitimi öğretmenlerimizin kulüpleşme konusunda ve Bakanlıkta yardım konusunda her zaman yanındayız” dedi.

Kulüpleşme konusunda beden eğitimi öğretmenlerinin her zaman yanında olduklarını kaydeden Fındıklı, “2013 - 2014 Eğitim ve Öğretim yılı okullarımıza hayırlı olsun. Önceki yıllarda meydana gelen bazı nahoş hadiselerin olmaması için hep birlikte gayret göstermemiz gerekmektedir. Sonuç ne olursa olsun kazanan Türk sporu olsun, Tüm Okullarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda daha sonra 2013 - 2014 eğitim öğretim yılı Okul Sporları değişen bilgi sistemi hakkında sunum yapılarak değişen prosedürler hakkında Beden Eğitimi öğretmenlerine bilgiler verildi. Sunumdan sonra okulların kura çekimi yapıldı.

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Okul Sporları Bilgi Sistemi Programı sunumuna ve fikstür çekimine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus Çatal ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız