SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fikstür Daha Dengeli"

0
Güncellendi - 2017-09-06 03:48:28
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatyagücü Futbol Kulübü’nün Teknik Sorumlusu Murat Kurt, yeni sezon hazırlıklarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, “Sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Lige iyi başlayarak, hedeflediğimiz üst sıralarda yer almak istiyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesispor’u devralan Malatyagücü Futbol Kulübü’nde yeni sezon hazırlıklarını Yeşiltepe’de sürüyor. Bu sezon BAL Ligi’nde ilk kez mücadele edecek kırmızı beyazlılar, lige iyi başlamanın hesaplarını yapıyor.

İnönü Üniversitespor’da geçirdiği başarılı sezonun ardından teknik ekibiyle birlikte Malatyagücü Futbol Kulübü’nün de teknik sorumluluğunu üstlenen Murat Kurt, takımı sezona en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya futbolunu yakından tanıyan genç teknik adam, yeni sezon hazırlıklarının Malatya’da devam ettiğini belirterek, kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirip, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 42’nci antrenmanlarını yaptıklarını hatırlatan Kurt, “Tanıdığımız futbolcuların yanı sıra birlikte çalıştığımız futbolcularda var. Takıma yeni katılan oyuncularda oldu. Tecrübeli isimlerin yanı sıra genç ve yetenekli isimleri de kadromuza kattık. İyi bir ekibimiz var. Çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Ayın sonunda lig başlayacak, bizde o ligin başlangıcına kadar takımımızı hazır hale getireceğiz” dedi.

Kurt, 28 Ağustos’ta çekimi gerçekleştirilen fikstüre ilişkin ise “Geçtiğimiz sezona baktığımızda bu sezon fikstürümüz daha dengeli. Geçen sezon ligin iddialı takımlarıyla sezon başında karşı karşıya gelmiştik. Bu sezon daha dengeli bir fikstür ile maçlarımızı oynayacağız. Ama biz takım olarak fikstüre takılmıyoruz. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp, sahada elimizden geleni yapacağız. Oynanmamış maç, kazanılmamış maçtır felsefesiyle karşılaşmalara çıkacağız. Bizim öncelikli hedefimiz sezona iyi bir başlangıç yapmak. İyi başlarsak, gerisi de gelecektir” diye konuştu.

Genç teknik adam, transfer çalışmaları kapsamında forvet oyuncusu Eray Baba ile prensipte anlaştıklarını da kaydederek, golcü oyuncunun 10 gündür kendileriyle birlikte çalışmalara katıldığını belirtti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız