SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Fikstüre Takılmıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Cafer Aydın, zorlu rakiplerin bulunduğu Beyaz Grup'ta rakiplerinin iyi veya kötü olmalarına bakmadan, iyi mücadele ile hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. Malatya'da yapılan hazırlık çalışmalarında Teknik Direktör Aydın, futbolcuları sakatlık yaşamamaları için uyarıyor. 
 
"İYİ HAZIRLANIYORUZ"
 
Ankara'daki çalışmaların istedikleri gibi geçtiğini söyleyen Aydın, "Hem hazırlık maçlarıyla futbolcularımızın performanslarını görme imkanı bulduk hem de oyun sistemini oturtma adına çalışmalar yaptık. Bu açıdan ikinci etap kamp çalışması verimli geçti. Malatya'da üçüncü etap kamp çalışmalarına başladık. Burada 10 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır şekilde başlayacağız. Bu 10 günlük dilimi tempolu geçirip sonra tempomuzu yavaş yavaş düşüreceğiz Lig uzun bir maraton ve sezona iyi hazırlanmak gerekiyor. Merdivenleri yavaş yavaş çıkıyoruz. Lig başladığında o trendi daha yukarılara çıkarıp lig sonuna kadar form düzeyini artırmak istiyoruz. Lig başından itibaren aynı istek ve form ile sezon sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz. Takımın durumunu yüzde olarak belirtemeyiz. Bu tür yaklaşımları yanlış buluyorum. Her geçen gün formumuzu yükselterek devam ediyoruz. Amacımız aşağından yukarıya doğru trendimizi çıkarmak. Yoksa takımın durumunu yüzde olarak kıyaslamak yanlış olur." dedi.
 
"FİKSTÜRE TAKILMIYORUM"
 
Forvet mevkii için iki futbolcuyla görüştüklerini belirten Aydın, "Ben gruba hiç bakmadım, bakmıyorum. Her takımın bir hedefi var. Kimi şampiyonluğa kimi ise küme düşmemek için oynuyor. Diğer grupta da 7-8 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Oynanmamış maç, hiçbir zaman kazanılmaz. Rakibin iyi veya kötü olması bizim için önem taşımıyor. Siz iyi iseniz her zaman başarılı olursunuz. O nedenle rakibe ve gruplara hiç bakmıyorum. Fikstürün avantajları yanları da var dezavantajlı yanları da var. Onlara takılmamak gerekiyor. Biz işimizi yapacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışarak, en üst seviyede mücadele edeceğiz. Birlik ve beraberliği sağladıktan sonra forma grafiğimizi de yükselttiğimiz sürece, sahada da istediklerimizi yaparsak bu sonuca yansıyacaktır. O yüzden fikstüre pek fazla takılmıyorum. Transfer politikamızda hiçbir değişiklik yok. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var. Bunun içinde araştırma içerisindeyiz. Sol bekte elimizde bir oyunu vardı. Bu oyuncuyla yollarımızı ayırdığımız için bu mevkie bir oyuncu almak istiyoruz. Ümit Aydemir ile yollarımızı ayırdık. Bu nedenle bir de sağ bek almamız gerekiyor. Bir tanede ön libero için oyuncu düşünüyoruz. Birde olursa forvet mevki için bir transfer düşünüyoruz. İki futbolcuyla görüşüyoruz. Bugün yarın bu transferler bitebilir. Bunun dışında iyi bir sağ bek ve sol bek bulursak alacağız. Yoksa da elimizdeki mevcut futbolcularla bu mevkileri dolduracağız" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız