SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Filistin'e 3 TIR Gıda

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından 100 bin TL tutarında 11 bin koli gıdadan oluşan 3 TIR dolusu gıda Kızılay aracılığıyla Filistin'e gönderildi.

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi tarafından yapılan yardım nedeniyle belediye önünde bir tören düzenlendi. Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, Kızılay aracılığıyla gönderilen 3 TIR'ın içindeki malzemenin 100 bin TL değerinde olduğunu belirterek, bu yardımı Malatya halkı adına Filistin'e gönderdiklerini kaydetti.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ali Yalçın, Malatya'dan bir süre önce de 2 TIR dolusu malzemenin Filistin'e gönderildiğini, bu yardımla birlikte Malatyalıların toplam 5 TIR yardımda bulunduğunu söyledi.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da dünyanın Filistin'deki vahşeti seyrettiğini, hatta çoğunluğun İsrail'in saldırılarından memnun kaldığını belirterek, Müslüman ülkelerin bilime yönelerek, daha fazla güçlenmesi gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından içerisinde gıdaların bulunduğu 3 TIR uğurlandı. Bu arada, yardım TIR'larının içerisinde 5 ton pirinç, 5 ton kırmızı mercimek, 3 ton un, 5 ton toz şeker, 5 ton makarna, 130 koli çocuk bezi, 50 koli kadın bağı, 100 koli çocuk maması, 100 koli çay, 350 koli süt, 30 koli konserve, 200 koli bebe bisküvisi bulunduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız