SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Film Gibi Olay.. Çaldılar, Kaçarken Polisle Çatıştılar Ve..

0
Güncellendi - 2019-06-22 04:01:50
Film Gibi Olay.. Çaldılar, Kaçarken Polisle Çatıştılar Ve..
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş'ta bir araçtan para çaldıktan sonra Malatya üzerinden kaçmak isteyen şüphelilerin, Sivas’ın Kangal ilçesinde polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verilmesi nedeniyle çıkan çatışmada 3 kişi yaralandı.

ÇATIŞMADA 3 YARALI..

Edinilen bilgiye göre, Kangal ilçesinde Malatya istikametinden gelmekte olan dört araç polis tarafından durdurulmak istendi.

Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verilince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada durdurulmak istenen araçlarda bulunan biri çocuk üç kişi yaralandı. İki kişi ise araçlarıyla kaçmaya çalışırken takla attı. Takla atan araçtan çıkmayı başaran iki kişi olay yerinden uzaklaştı. Kaçan iki kişinin yakalanması için Polis Özel Harekat ve Jandarma Özel Harekat timleri tarafından operasyon başlatıldı.

Araçlarda bulunan bir bölümü çocuk 14 kişi ise gözetim altına alındı.

OLAY KAHRAMANMARAŞ'TA BAŞLADI..

Olay, Onikişubat ilçesi Tekerek yokuşunda bir alışveriş merkezi önünde meydana geldi. Kırklareli nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen hırsızlık çetesi, Kahramanmaraş'ta Mesut P.’nin hafif ticari aracını takibe aldı. Elbistan ilçesinden il merkezine ev almak için gelen Mesut P., önce bankaya sonra tapuya uğradı. Bankadan çektiği para ile alışveriş merkezi önüne gelen Mesut P., içerisine parasının bulunduğu aracını park etti. Alışveriş sonrası aracının yanına gelen Mesut P., aracın camının kırıldığını ve parasının çalındığını fark etmesiyle polise ihbarda bulundu.

Yapılan ihbarı üzerine şüphelilere ait araçların bulunması için çevredeki tüm güvenlik kameraları incelendi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olay yerinde, gri renkli sahte plakalı bir otomobilden inen şahısların hırsızlığı gerçekleştirdiğini tespit edildi. Otomobilin izini süren polis ekipleri, şehri terk eden aracın şehir çıkışında plaka değişikliğini belirledi.

DUR İHTARINA UYMAYINCA..

Otomobilin cinsi üzerinden yapılan detaylı incelemede aracın orijinal plakasına ulaşan polis, soruşturma alanı çevre illere taşıdı. Şüphelilerin otomobili adım adım takip eden polis ekipleri, Malatya-Hekimhan istikametinden Sivas’ın Kangal ilçesine seyir halinde olan çetenin araç sayısının arttığını belirledi. Kahramanmaraş, Sivas Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerince şüphelilerin bulunduğu araçlara ‘dur’ ihtarı yapıldı.

Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verilince çatışma çıktı. Çıkan çatışmada otomobilde bulunan biri çocuk üç kişinin yaralandığı öğrenildi. İki kişinin bulunduğu diğer otomobil ise, kaçmaya çalışırken takla attı. Takla atan araçtan çıkan ve kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Araçlarda bulunan çoğunluğu çocuk 14 kişi ise gözetim altına alındı.

Kahramanmaraş, Sivas- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)
    Polis ,Jandarma, tüm güvenlik güçlerinin ellerine sağlık ama maalesef ki hırsızlık artık bu memlekette suç olmaktan çıktı.Yapanın yanına kar kalıyor, ne yazık ki 3 gün sonra ellerini kollarını sallayarak bu sefer de başkasının malına çökecek adiler
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (4 yıl önce)
    hırsızlar kaçmış daha önce yorum yapanlar haberi okumamış
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    helal olsun polisimize, bu pislikler aramızdan temizlenmeli ,insanların helal kazançlarına göz dikenleri asla affetmeyin.bunların yeri çalışma kampları olmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • erdoğan (4 yıl önce)
    Allah Asker ve Polisimizin yardımcısı olsun düşünsenize Devletin bu gücü olmasa alenen güpegündüz insanların malı canı gasp ediliyor .
    0
    0
    Yanıtla