SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Filmimiz Çok Güzel Olacak"

0
Güncellendi - 2020-06-23 20:05:15
A- A+ PAYLAŞ

Yönetmenliğini Malatyalı Yasin Çetin’in yaptığı ‘Koku’ filminin başrol oyuncusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz filminin sevilen yüzü Yunus Emre Yıldırımer, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

Malatya’da çekimleri başlayan ve Koku filminin başrol oyuncu Yunus Emre Yıldırımer, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Malatyalı Yönetmen Yasin Çetin ile birlikte Başkan Güder’i ziyaret eden oyuncu Yunus Emre Yıldırım, Malatya’nın çok güzel bir şehir olduğunu söyledi.

Oyuncusu Yunus Emre Yıldırımer, “Malatya gerçekten güzide bir şehir. Ben yıllarca Diyarbakır’da yaşadım, burayı da çok iyi biliyorum. Yıllar geçtikçe daha da gelişmiş, güzelleşmiş. Belediye binamız çok güzel olmuş. Çok güzel ağırlanıyoruz, her şey çok güzel. Filmimiz de çok güzel olacak. “ dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de, “Yunus Emre Beyi ve arkadaşlarını belediyemizde ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Zaten Yunus Emre Bey’i televizyondan sürekli izliyoruz. Milletimizin gönlüne taht kurmuş kahramanlardan bir tanesi. Özellikle çocuklarımız kendilerine örnek olarak alıyorlar. Güzel şeyler katıyorlar ülkemize, değer katıyorlar. Özellikle sinema konusunda ülkemiz hakikaten önemli mesafe kat etti. Yurt dışındaki başka ülkelerde Türk filmlerine rağbet var, beğeni ile izleniyor. Malatya’mızda da bir filmin çekimini yapıyorlar. Uzun metrajlı olan ‘koku’ filminin çekimleri devam ediyor. Malatya’mızın güzelliklerini ortaya çıkarmak, Türkiye’mizin güzelliklerini dünyaya açma adına güzel hizmetler olacak diye düşünüyorum. Kendilerini Malatya’mızda, belediyemizde ağırlamaktan dolayı çok memnun olduk. İnşallah kendileri de Malatya’mızdan gittikten sonra sık sık Malatya’dan bahsederler. Özellikle oynadığı dizide de Çakırbeyli ailesi olarak Malatya’yı orada da gündeme taşırlar.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Gökhan (3 yıl önce)
    "Zaten Yunus Emre Bey’i televizyondan sürekli izliyoruz. Milletimizin gönlüne taht kurmuş kahramanlardan bir tanesi. Özellikle çocuklarımız kendilerine örnek olarak alıyorlar. Güzel şeyler katıyorlar ülkemize, değer katıyorlar. " Osman Güder'in övdüğü Çakırbeyli karakteri bir mafya ve tavuk keser gibi adam öldüren birisi. Sayın Başkan bu diziyi nasıl izliyor ve çocukların örnek aldığını gururla söylüyor, hayret!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Tebrikler başkanım malatyamız adına gurur verici bir durum böyle yetenekli karekterlerin malatyamızı tercih etmesi hepimizi onurlandırır lütfen desteklerinizi esirgemeyin size ekibinize ve ayrıca film yöneticilerine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla