SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Final Bileti Aldılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:55:20
Final Bileti Aldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Diyarbakır Grubu'nda Genç kızlarda, Sivas Grubu'nda ise Yıldız Kızlarda grubu birinci tamamlayarak, Türkiye finalleri biletini aldı. 

İki sezondur Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, altyapıda büyük bir atılım gerçekleştirdi. Doğan Çelebi başkanlığında, bütün imkansızlıklara rağmen varlığını sürdürmeye çalışan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen elde ettiği başarılarla herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

Bu sezon, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda Diyarbakır Grubu'nda mücadele eden Malatyalı bayanlar, grubu birinci tamamlayarak, Türkiye finallerine adını yazdırmasını bildi.

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda ise Sivas Grubu'nda yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, zorlu rakipleri geride bırakarak, grup birincisi oldu ve Türkiye finali biletini kaptı.

Üst üste aldığı başarılar herkesin takdirini kazanan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız