SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Final Cumartesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:09:01
Final Cumartesi
A- A+ PAYLAŞ
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nden Bölgesel Amatör Futbol Ligi'ne çıkacak olan takım Cumartesi günü belli olacak. 
 
Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde play off ve klasman maçları YGS sınavı nedeniyle Cumartesi günü oynanacak. Klasman müsabakasında Yeşiltepe Stadı'nda saat 12.00'da Malatya Fenerspor ile Darendespor karşı karşıya gelecek. İki takımında küme düşme sıkıntısı bulunmuyor. Darendespor ile oynaması gereken karşılaşmaya dilekçe vererek çıkmayan Yeşil Arapgirspor, küme düştü. Yeşil Arapgirspor, ilk maçında da Malatya Fenerspor'a 6-1 kaybetmişti. Ligden çekildiğini açıklayan TEKSpor'da Malatya 1. Amatör Küme'den 2. Amatör Küme'ye düşen diğer takım olmuştu.
 
Play off karşılaşmasında ise Yeşiltepe Stadı'nda 14.30'da Malatya İl Özel İdarespor ile Doğanşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip BAL Ligi'ne yükselecek. BAL Ligi'nde mücadele eden Orduzuspor'un Kadirlispor karşılaşmasıyla ilgili "cezalı oyuncu oynattığı" yönündeki itirazı kabul edilirde, Kadirlispor küme düşürülüp, Orduzuspor'un ligde kalması halinde Malatya İl Özel İdarespor - Doğanşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanan takım Orduzuspor ile eleme usulü tek maç oynayacak. Aksi takdirde ise, Malatya İl Özel İdarespor - Doğanşehir Belediyespor karşılaşmasını galip tamamlayan ekip direk BAL Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacak.
 
Öte yandan play off'ta Demirspor ile Kale Gençler Birliği arasında oynanması gereken karşılaşma öncesi Demirspor'un dilekçe vererek, müsabakaya çıkmayacağını ilettiği bildirildi. Play off'ta hiçbir iddiası kalmayan Demirspor, hükmen 3-0 yenik sayılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız