SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Final Gibi Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:34:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor ile ligin 21. haftada oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Grup’ta bay haftasını iyi değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılı takım, 21. haftada Balıkesirspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla devam etti.

TFF Antrenman Sahası’nda, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle İstanbul’da tedavisi devam eden Evren Kürkçü dışında bütün futbolcular katıldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular ayak tenisi oynadı. Antrenman pas, orta ve şut çalışmasıyla sona erdi.

İdman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandıran orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren, Eyüpspor maçında kendileri adına önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Eyüpspor maçında alınan sonuç bizim için sürpriz olmadı. Bu ligin kaliteli ekiplerinden olduğumuzu biliyoruz. Alınan sonuç sürprizmiş gibi bir hava oluşmasın. Olması gereken buydu” dedi.

Seri galibiyetler alarak, hedeflerini yakalamak istediklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti: 

“Ligin ikinci yarısındayız. Sezon sonu yaklaşıyor. Hedefimize yaklaşmamız gerekiyor. Bunun içinde seri galibiyet almamız gerekiyor. Bu haftayı bay geçeceğiz daha sonrada önümüzde Balıkesirspor maçı var. Final niteliğinde bir karşılaşma olacak. Çünkü aramızda 7 puan fark var, bu haftada kazanırlarsa bu fark 10’a çıkacak. Bu anlamda bizim lideri yakalayabilmemiz için seri galibiyetler almamız lazım. Eyüpspor maçıyla birlikte bu seriye başladığımıza inanıyorum. Sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçıyla da bunu devam ettirmek istiyoruz.”

Yılmaz, Balıkesirspor’dan 3 puan alarak, yollarına en iyi şekilde devam etmek istediklerini belirterek, “Eyüpspor maçını kazandık, bir günlük sevincin ardından çalışmalarımıza başladık. Eyüpspor maçından sonra hemen Balıkesirspor maçını düşünmeye başladık. Çünkü bizim için çok önemli bir maç. Kazandığımız takdirde neler olabileceğini tahmin ediyoruz. Bu hesapları da tutturabilmemiz için sahada elimizden geleni yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, orta sahada forma giyen futbolcular arasında tatlı bir rekabetin olduğunu kaydederek, “Orta alanda tatlı bir rekabet var. Antrenmanlardaki bu rekabet sahaya da yansıyor. Benimde ligin ikinci yarısıyla beraber hocamın şans vermesiyle, yükselen bir grafiğim var. Ben kendimi çok iyi biliyorum. Oynadıkça forma tutan bir oyuncuyum. Bunu hocamla da konuştum. Ama şu var ki, orta alandaki oyuncuların başarısı rekabetten kaynaklanıyor. Çok tatlı bir rekabet var” ifadesinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız