SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Final Karşılaşmasını Yönetti

0
Güncellendi - 2018-07-11 02:37:06
Final Karşılaşmasını Yönetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Uluslararası Güreş Hakemi Mehmet Ilkım, Hırvatistan’ın başkenti Zagrep'te düzenlenen Yıldızlar Güreş Dünya Şampiyonasında başarılı bir yönetim sergiledi.

Hırvatistan’ın başkenti Zagrep'te düzenlenen Yıldızlar Güreş Dünya Şampiyonasında görev alan Uluslararası 1 . Kategori Hakemi Mehmet Ilkım, yönettiği müsabakalarda büyük takdir toplarken, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti.

Aynı zamanda İnönü Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi olan Ilkım, müsabakalardaki başarılı yönetimi sonucunda  80 kilogramda final müsabakasında da mindere çıktı.

Ilkım, finalde görev almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Ülkemi en iyi şekilde temsil etmiş olmanın mutluluğunu yaşadım. Her hakem final müsabakası yönetmek ister, tabi final müsabakası verilmez alınır mantığıyla düşündüğünüzde daha da mutlu oluyorsunuz. Bu vesileyle çıkmış olduğum Dünya şampiyonası final müsabakasını hatasız yönetmiş olmak beni ayrıca mutlu etti. Bana güvenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız