SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Final Maçı Üniversitede Oynandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:04:51
Final Maçı Üniversitede Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 'Geleceğimizin Aydınlık Yüzleri Projesi' kapsamında futbol maçı yapıldı. 

İnönü Üniversitesi tarafından yürütülen proje kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçı İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynandı. Final maçında Ayyıldızspor ile Kalkanspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Süper Lig (Üst Klasman Hakemi) Suat Arslanboğa yönetti. Mücadeleyi 8-1 kazanan Kalkanspor, turnuvanın birincisi oldu.

Turnuvanın finalinde görev yapan Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ve İnönü Üniversitesi'nin katkılarıyla futbol turnuvası yapıldı. Bizden de final maçını yönetmemiz ile ilgili bir ricada bulunuldu. Böyle güzel bir organizasyonda düdük çalmak bizim için oldukça gurur verici. Bu tür organizasyonlara her zaman destek vermeye hazırız" dedi.

İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Celal Çakan, proje kapsamında birçok etkinliğin düzenlendiğini kaydederek, "Melekbaba Mahallesi'nde kiraladığımız bir gençlik merkezinde faaliyetlere başladık. O çevredeki lise ve ortaokulda öğrenim gören 300 öğrenci kayıtlı. Bu öğrencilerimizle burada oluşturduğumuz kütüphane, bilgisayar sınıfı, oyun alanları gibi imkanlardan yararlanma fırsatı vermenin yanında buraya gelen gençlerimizin okul derslerine yardımcı olmak amacıyla da etütler düzenliyoruz. Bütün bunlar bakanlığımızın finansmanıyla yapılıyor. Bunun yanında spor yapma imkanlarını da sağladık" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız