SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Final Malatya-Elazığ Arasında

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:59:28
Final Malatya-Elazığ Arasında
A- A+ PAYLAŞ

Yıldız Erkekler Güney Anadolu Basketbol Malatya Grubu’nda finalistler belli oldu. 

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 11 ilin katıldığı grup müsabakalarda yarı final maçları oynandı.

Grup müsabakalarında sonucu merakla beklenen karşılaşmasında gülen taraf Malatya Basketbol takımı oldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan yarı final müsabakasında Malatya Basketbol ile Diyarbakır Dicle Okulları karşı karşıya geldi. İki takımda müsabakaya kontrollü başladı. Karşılıklı sayıların üretildiği ilk 2 periyot sonunda Malatya Basketbol, soyunma odasına 26-25 üstün gitti. İkinci yarıya 1 sayı üstünlükle başlayan Malatya temsilcisi, üçüncü periyotta fırtına gibi esti. Rakibine fazla sayı şansı tanımayan Malatya Basketbol, üçüncü periyodu 55-34 üstün tamamladı. Müsabakanın son periyodu ise büyük bir heyecana sahne oldu. Diyarbakır Dicle Okulları, iyi başladığı son periyotta farkı tek hanelere kadar düşürdü ancak Malatya Basketbol rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi. Son periyotta 10 sayı üretebilen Malatya Basketbol, müsabakayı 65-56 kazanarak, finale çıktı.

Grupta ikinci finalisti belirleyen müsabakada Elazığ Gökkuşağı ile Siirt Milli Eğitim Gücü karşı karşıya geldi. Son saniyesine kadar büyük heyecana sahne olan müsabakayı Elazığ Gökkuşağı 80-60 kazanarak, finalde Malatya Basketbol’un rakibi oldu.

Final karşılaşması Pazar günü saat 10.30’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız