SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Final Niteliği Taşıyor'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor), Batman Petrolspor'u gözüne kestirdi.

Klasman Grubu'nun lideri turuncu yeşilli takım, Batman Petrolspor'u hafta sonu kendi sahasında yenerek, ekstra play-off'u garantilemek istiyor.

TFF Antrenman sahasında, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde çalışmalarını sürdüren takımda kart cezalısı Vedat dışında eksik bulunmuyor. Öte yandan sakatlıkları geçen Volkan Aydın, Volkan Keskin ve Gökhan Erdöl takımla birlikte çalışmalara katıldı. Teknik Direktör Nihat Balan'ın antrenman eksiklikleri bulunan Volkan Aydın ve Volkan Keskin'e Batman Petrolspor maçında şans vermeyi düşünmediği, Gökhan Erdöl'ü ise yedek soyunduracağı öğrenildi.

Antrenman öncesinde futbolcularla saha içerisinde 10 dakika süren bir toplantı yapan Nihat Balan'ın, "Batman Petrolspor maçı bizim için final niteliği taşıyor. Ligin boyu kısaldı. Ekstra play-off hedefimize ulaşmak için bu maçı kazanmalıyız. Sezon başından bu yana nasıl mücadele ettiysek, aynı ciddiyeti bu maçta da göstermeliyiz. Batman Petrolspor'u yenerek hem ekstra play-off'u matematiksel olarak garantileyelim hem de ilk maçın rövanşını alalım" dediği öğrenildi.

Öte yandan takımdaki hazırlıkları değerlendiren Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, Batman Petrolspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını, ekstra play-off'u matematiksel olarak garantilemek için bu maçı mutlak kazanmaları gerektiğini söyledi. Pilten, takımın iyi mücadele ettiğini kaydederek, "Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor) göze hoş gelen futbolu ve mücadelesiyle izleyenlere büyük bir keyif veriyor. Tabi güzel oyunumuzu skora da yansıtarak, klasman grubunda lider konumda bulunuyoruz.

Özellikle ekstra play-off'a kalmak için takım deyim yerindeyse kenetlenmiş durumda. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı ekstra play-off'a taşımak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız