SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Final Niteliğinde Bir Maç Olacak"

0
Güncellendi - 2019-04-16 20:49:59
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, "Sezon başında, 'ligde ilk 10 içerisinde olma hedefimiz' olduğunu ifade etmiştim. Ondan sonra ilk 6 olarak bunu açıkladık. Hedefimiz ilk 6 içerisinde yer bulmak. Futbolcularımızda onun bilincindeler. O şekilde da sahaya çıkıp, Trabzonspor deplasmanında istediğimiz puan ya da puanları almaya çalışacağız. Oradan alacağımız iyi bir sonuçla, kupa maçına da inşallah moralli bir şekilde çıkacağız. O da final niteliğinde bir maç" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, geride kalan Aytemiz Alanyaspor karşılaşması, kupa hedefleri ve Trabzonspor maçlarını değerlendirdi.

Bulut, ligin 28.haftasında sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasıyla ilgili, "Maç tam istediğimiz gibi başladı. İlk dakikadan itibaren baskılı ve agresif oynamak istiyorduk. Nitekim öyle de başladık ve 6.dakikada istediğimiz golü de penaltıdan bulduk. 4 dakika sonra Kamara ile birlikte net bir pozisyon bulduk. Boş kaleye gol atamayınca, o topun dönüşü kornere çıktı ve gol oldu. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonlarla 3-0'ı yakalayıp, bitirebilirdik. Net pozisyonlarla birlikte penaltı kaçırdık. İkinci yarıda baskılı oynadık. Yine 2-3 pozisyonumuz var. Ama yakaladığınız pozisyonları gole çeviremediğiniz zaman maalesef sahadan 1 puanla ayrılıyorsunuz. Futbolcularım ellerinden geleni yaptılar. İkinci yarı biraz daha agresif, daha çok isteseydik ve son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsaydık maçı 3 puanla tamamlayacaktık" değerlendirmesinde bulundu.

Aytemiz Alanyaspor maçının geride kaldığını, önlerindeki Trabzonspor maçına bakacaklarını ifade eden Bulut, "Zor bir maç. Bundan sonra bütün maçlar final niteliğinde olacak. Trabzonspor maçının ardından Galatasaray ile ikinci ayak kupa maçımız var. O maçı da kazanıp, adımızı finale yazdırmak istiyoruz" dedi.

Bulut, Adem'in ikinci penaltıyı kaçırmasıyla ilgili şunları söyledi: "İlk penaltıyı çok iyi bir şekilde kullandı ve gole çevirdi. Adem, tecrübeli bir futbolcu. İkinci penaltıyı aynı köşeye değil de ben olsam merkeze kullanırdım. Daha iyi bir tercih olurdu ama sonuçta futbolcumuz aynı köşeyi seçti ve penaltıyı kaçırmış olduk."

Kupa ve lig hedeflerine de değinen Bulut, "Sezon başında, 'ligde ilk 10 içerisinde olma hedefimiz' olduğunu ifade etmiştim. Ondan sonra ilk 6 olarak bunu açıkladık. Hedefimiz ilk 6 içerisinde yer bulmak. Futbolcularımızda onun bilincindeler. O şekilde da sahaya çıkıp, Trabzonspor deplasmanında istediğimiz puan ya da puanları almaya çalışacağız. Oradan alacağımız iyi bir sonuçla, kupa maçına da inşallah moralli bir şekilde çıkacağız. O da final niteliğinde bir maç. İnşallah orada var gücümüzü sahaya yansıtıp, adımızı finale yazdıracağız" değerlendirmesinde bulundu.

17. Türkiye Spor Ödülleri kapsamında 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Teknik Direktörü' ödülünü alan Bulut, "Benim adıma gurur verici bir ödül.  İlk teknik direktörlük deneyimimde bu ödüle layık görüldüğümden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu ödüle büyük katkısı olan ilk başta kulübüm Evkur Yeni Malatyaspor, teknik ekibim ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Onlarında bu ödülde katkısı var. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha büyük ödüller alırız" dedi.

ANTRENMAN NOTLARI

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 29.haftasında Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katıldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra yarı alanda pas çalışması gerçekleştirdi. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından sona erdi.

Öte yandan takımın tecrübeli stoperi Arturo Mina'nın çocukları da antrenmanı takip etti. İdman sahasına giren Mina'nın çocukları, teknik heyet ve futbolculara keyifli anlar yaşattı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Nasuhi hemşehrim başkasının yorumlarını bana maletmişsin.Çünkü bugüne kadar Başkanımız hakkında zerre kadar olumsuz bir düşünce beyan etmedim.Herhalde yazdığın zaman kafan iyiydi.Hasan la beraber halk eğitim merkezinde açılan okuma-yazma kurslarına mutlaka müracaat edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hiç kimseye değil sadece başkanın fedakarlığına ve emeğine acırım.Boş tribünler önünde yalnız bir takım ve yalnız bir başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli ali,Atıyorsun gene ama attığını senden başkası yemiyor..Sen değilmisin bu başkana vizyonsuz,klüp başkanlığını bıraksın,transferden anlamıyan diyen aradan bir kaç ay geçti diye unutulduğunumu?zannettin..Zavallı kendine acı,ne yazdığını bilmiyor,aklına geleni yazıyor,daha sonrada yazdıklarını inkar eden başka yorumlar yazıyorsun.Ayrıca yukarıdaki konuyla bu yorumunun bağlantısını nasıl kurdun? İlaçlarını al öyle yorum yap yada hiç yapma herhafta sallıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli ali,tam bir komedisin.Yukarıdaki yorumla ,bahsettiğin durum arasında büyük bir mantık boşluğu var.ilkokula falan giden birimisin??Tahsilin ne?Yaşın küçük galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • yms (5 yıl önce)
    Okuduğunu anlayamayan biri dahaaa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (5 yıl önce)
    trabzon cok fomda 5 yemezsekk iyi bizim takim ligi bitirmis umarim bizi utandirirlar
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    inşallah yanında ademi- murat-erkanı-cevahir-,ömer- robin beraber gidersiniz ali ravcıyıda alabilirsin gittiğin yerde iyi anlaşırsınız yolunuz açık olsun güle güle
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (5 yıl önce)
    Erol haca şimdi ilk 10 mu oldu hani Avrupa neden olmasın diyordun o nedenle camara olsun demedinmi ne oldu şimdi vay beee yazıklar olsun evet sezon sonu gideceğini ikinci yarının başında yazmıştım ama giderayak takımı bazı futbolcularla bereaber bitirerek gideceini düşünmedim hani bukadar da olunmaz sandım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardes sen en iyisi bir daha oku.
    0
    0
    Yanıtla