SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Final Niteliğinde"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:44:09
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da Teknik Direktör İsmail Tekin, ligde oynayacakları 11 karşılaşmanın kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi. 

Payas Belediyespor ile Elbistan Belediyespor ile berabere kalmasının kendileri adına sevindirici olduğunu ifade eden Tekin, “Bu hafta bizim için çok karlı oldu. Beklediğimiz bir haftaydı. Bu haftanın güzel olması bir anlamda Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Birecik Belediyespor maçını daha da önemli kılıyor. Bu karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmamız gerekiyor” dedi.

Tecrübeli teknik adam, Birecik Belediyespor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğuna değinerek, şunları ifade etti: “Payas Belediyespor 1975 sahasında Adıyaman Belediyespor ile karşılaşacak. Biz deplasmanda Şanlıurfa ekibi Birecik Belediyespor’a konuk olacağız. Biz bu deplasman maçını da karlı kapatmak istiyoruz. Onun için 44 Malatyaspor olarak önemli bir hafta içindeyiz. 11 hafta final havasında geçecek. O maçlardan birisi de Birecik Belediyespor karşılaşması olacak. 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız