SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Final Takımları Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:44
Final Takımları Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ
 Malatya'da Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında finalin adı belli oldu.
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan yarı final müsabakalarında Malatya Anadolu Lisesi ile Özel Malatya Koleji rakiplerini yenerek, finale adlarını yazdırdılar.Yarı finalde ilk müsabakada Malatya Anadolu Lisesi ile Özel Rahime Batu Koleji karşılaştı. Son saniyesine kadar büyük bir heyecana sahne olan müsabakayı Malatya Anadolu Lisesi 69-66 kazandı.
Yarı finalde ikinci müsabakada Özal Malatya Koleji ile Turgut Özal Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Özel Malatya Koleji zorlu müsabakayı 77-41 kazandı.Malatya Anadolu Lisesi ile Özel Malatya Koleji Cuma günü 12.00'da Atatürk Spor Salonu'nda final oynayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız