SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Finalde de Kazanacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 3. Lig ekstra Play-off'ta finale kalan Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor) ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, futbolculara destek olmak için yanlarında bulunduklarını belirterek, "Arkadaşlarımız çok heyecanlıydı. Soyunma odasında da gerek heyecanlarını gerekse inançlarını görebiliyordum. Kendilerinden geçmişlerdi ama sahada ciddiyetle mücadele ettiler. Bu maçlar eleme usulüyle oynandığı için hatanın telafisi olmuyor. Bu açıdan da hem oyuna hakim olmaları gerekiyor hem de strese hakim olmaları gerekiyor. Belki birkaç hata oldu ama Yimpaş Yozgatspor karşısında hiç pozisyon vermediler. Oyunun hakimi bizdeydi. Sonuçta da istediğimiz aldık" dedi.

"FİNALDE DE KAZANACAĞIZ"
Finalde kazanmak istediklerini kaydeden Başkan Çakır, "Oyunu kontrollü götürdüler. Final maçında da kendimizi daha şanslı görüyorum. Çünkü klasman grubunda 4-5 maç kala ekstra Play-off'u garantilemiştik. Diğer takımlar ise son ana kadar ekstra Play-off'a kalmak için mücadele etti. İnşallah finalde de kazanacağız. Bunun yanında çok coşkulu ve kalabalık bir taraftar gurubumuz vardı. Maç başlamadan önce tezahüratlara başladılar ve hiç susmadılar. Yeni Malatyaspor'un yanında oldular. Ben, finale kalmamızda emeği geçen yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

"SÜPER LİG'DE BİR TAKIMIMIZIN OLMASI İÇİN İLK ADIMI ATTIK"
Başkan Çakır, Malatya'nın futbolunun gelecek açısından daha iyi olacağını ifade ederek, "Türkiye'de gerçekten seyircisi olan takım çok ama belki saysanız Malatya ilk 10'un içerisindedir. Malatya'da futbola büyük bir ilgi var. Futbol zaten seyircisiyle güzeldir. Seyircisiz maçtan zevk almazsınız. Malatya'da futbol sevgisi var. İyi de bir taban var. Ben inanıyorum ki, Malatya taraftar anlamında Türkiye'de önemli bir yerde. Bu nedenle de Malatya'dan süper ligde bir takımın olması ve başarıyla Türk futboluna renk katmasını istiyoruz. Malatya'da iyi bir tabanın olması bizlere güç veriyor. Bütün kamuoyu da süper ligde bir takımımızın olmasını istiyor. Bunun için de her şey hazır. Bunun olacağına kesinlikle inanıyorum. Önemli olan hedeflerimizi doğru kuralım. Geçici bir takım yerine hedefleri olan iyi bir takım kuralım. Bunun için biz ilk adımı attık. Malatya'nın futbolu gelecek açısından daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.

"FİNAL MAÇINI DA İZLEYECEĞİM"
Başkan Çakır, final karşılaşmasında takımı yalnız bırakmayacaklarını kaydederek, "Ekstra Play-off finalinde yüzde 50 şansımız var. Ama ben takımı gördüm. Finali kazanacağımıza inanıyorum. Ama futbol bu her türlü sonuç olabilir. Çünkü hatanın telafisi yok. Ancak takımdaki futbolcuların kararlılığını gördüm. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular buna inanmış. Görülmeye değer bir manzara vardı. Şansımız çok yüksek. İnşallah iyi olur. Malatya'da bizlerde seviniriz. Cumartesi günü Keçiörengücü ile oynanacak karşılaşmada da Fethiye'de bulunacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız