SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finale Kalan Öğrencilere Hediye...

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:11:03
Finale Kalan Öğrencilere Hediye...
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'nın Tecde Mahallesi’ndeki Nihat Tecdelioğlu Ortaokulu Müdürü Kemal Özbay, “2013-2014 eğitim öğretim yılını başarılı geçirdik” dedi.

 Özbay, “2013-2014 eğitim öğretim yılı Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) paydaşlarımız adına düzenlediğimiz etkinliklerin projenin son değeri olan güven-özgüven değeri kapsamında da Malatya il birincisi olduk. MADEP Doğruluk-Dürüstlük değerinde ise Malatya 2’ncisi olduk. Ayrıca, Yeşilyurt Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında ortaokullar arası finalde TOKİ Ortaokulu, Mahmut Şahin Balarısı Ortaokulu, Milli Egemenlik Ortaokulu, Begüm Kartal Ortaokulu ve Nihat Tecdelioğlu Ortaokulu yarıştı. 15 sorunun sorulduğu finalde 140 puan toplayan okulumuz öğrencileri, yarışmanın birincisi oldu. Yarışmanın ikincisi, Milli Egemenlik Ortaokulu, üçüncüsü Mahmut Şahin Balarısı Ortaokulu, dördüncüsü TOKİ Ortaokulu ve yarışmanın beşincisi Begüm Kartal Ortaokulu oldu. Finale kalan bütün öğrencilere çeyrek altın ve çeşitli hediyeler verildi” ifadelerini kullandı.

Ortaokullar arasında Malatya 1’nciliği plaketini alan Kemal Özbay, “Öğrencilerimizin Peygamber Efendimizin hayatı ile ilgili düzenlenen böyle bir yarışmada 1’nci olmalarını anlamlı buluyoruz. Bu anlamlı birincilik her türlü ödülün üstünde bir değer taşımaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Emeklerinden dolayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Nurşen Baysal’a Fatoş Ötegeçeli’ye ve yarışmaya katılan öğrencilerimiz Betül Altınkaynak, Emine Altınkaynak ve Elif Kaygusuz’a teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız