SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finale Kalanlar Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:23:17
Finale Kalanlar Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Lise 9. sınıflar arası Siyer yarışması yapıldı. Dilek Lisesi, Beydağı Anadolu Lisesi, Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ve Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi finale kaldı. 

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen yarı final yarışmasında soruları hazırlama komisyon üyesi olarak Hüseyin Kubat ve Ramazan Geleri, Teknik ekip olarak Mehmet Şimşek ve Yavuz Yıldız seçildi.

8-15 Nisan tarihleri arasında 45 lise arasında yapılan elemelerde yarı finale Akmercan Anadolu Lisesi, Malatya Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yusuf Kenan Anadolu Lisesi, Dilek Lisesi, Turgut Özal Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Kernek Anadolu Lisesi, Beydağı Abdulkadir Eriş Anadolu Lisesi, Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi, Özel Malatya Koleji ve Malatya Anadolu Lisesi katıldı.

Yarışma sonunda Dilek Lisesi , Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Beydağı Anadolu Lisesi ve Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi finale kaldı. Final yarışmasının 25 Mayıs 2013 Cumartesi sat 10.00 da Belediye Konferans Salonu'nda yapılacağı, yarışma sonunda dereceye girecek okullara para ve çeşitli hediyeler verileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız