SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Finale Kalmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:48:05
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, Play-off’ta bütün maçların kendileri için final niteliğinde olduğunu kaydederek, “İlk final maçımızı kazasız belasız atlattık” dedi. 

Özer, takım olarak yarı finale kalmanın sevinci yaşadıklarını belirterek, “Play-off müsabakalarının zorlu geçeceğini biliyorduk. Her maç final havasında geçiyor. Play-off’ta ilk maçımızı İstanbul ekibi Tepecikspor ile oynadık. Özellikle ilk maçların ne kadar zorlu olduğunu biliyorduk. Futbolcularımız mücadele anlamında elinden geleni yaparak, Tepecikspor’u yendi ve finale kaldı” şeklinde konuştu.

Yarı finalde Fethiyespor ile karşılaşacaklarını anımsatan Özer, “Rakibimizin belli olacağı Fethiyespor-İnegölspor maçını da izleme imkanı bulduk. Genç ve iyi bir takım olan Fethiyespor, İnegölspor’u yenerek, finalde rakibimiz oldu. Salı günü Fethiyespor ile oynayacağımız zorlu karşılaşmayı kazanarak, finale kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Özer, Malatyalı taraftarları Fethiyespor maçında takımı desteklemeye davet ederek, “Taraftarlarımız Tepecikspor maçında takımımızı yalnız bırakmadı. Artık takımımız yarı finalde ve daha büyük desteğe ihtiyacımız var. Bu anlamda Fethiyespor ile oynayacağımız yarı final müsabakasında daha çok taraftarımızın tribünde yer alacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız