SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finale Katılacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:37:37
Finale Katılacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da eğitim alanında Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ödül sürecinde dereceye giren okul/kurum ve ekipler belli oldu. Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile ŞKÖ Teknik ve EML birinci oldu. 

Milli Eğitim Müdürlüğü Bilim Kalite Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Merkez ve diğer ilçelerdeki değerlendirme sonucunda her iki kategoride dereceye giren raporlar il değerlendirme sürecine katıldı. İl ödül sürecine; merkez ilçe, Akçadağ, Arapgir, Darende, Doğanşehir, Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerinden okul/kurum kategorisinden 15, ekip kategorisinden de 15 rapor değerlendirmeye alındı. Değerlendirme sonuçları MEM Birim Kalite Kurulu’nun MEM Brifing Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirilerek sonuçların kamuoyuna duyurulması kararı alındı. Yapılacak 8. Paylaşım Toplantısı ve TKY Ödül Töreni ile dereceye giren okul/kurum ve ekiplere ödülleri verilecektir. Okul/kurum kategorisinde il birincisi olan Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile ekip kategorisinde il birincisi olan ŞKÖ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne ait raporlar Türkiye finaline katılmak üzere MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı’na gönderilecektir. Bakanlığımızda gerçekleştirilecek ödül değerlendirme süreci ise her yıl Haziran ayı içerisinde sonuçlanmaktadır” denildi.

TKY değerlendirmesi sonucu ise şöyle açıklandı: “İl Düzeyinde Yılın Kaliteli Okul/Kurumu, İl Birincisi; Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, İl İkincisi; 91.000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu, İl Üçüncüsü; Mustafa Aksoğan Anaokulu. İl Düzeyinde Yılın Kaliteli Ekibi, İl Birincisi; ŞKÖ Teknik ve EML / Birleşen Kalpler İyileştirme Ekibi, İl İkincisi; Yunus Emre Teknik ve EML / El Ele Üniversiteye İyileştirme Ekibi, İl Üçüncüsü; Beyaz Birlik Anaokulu / Çocuğa Değer Dünyaya Değer İyileştirme Ekibi, İl Üçüncüsü; Org. Eşref Bitlis Anadolu Lisesi / Geçmişten Geleceğe Işık Tutanlar İyileştirme Ekibi”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız